Life

Care este, de fapt, adevărata avere a lui Laurențiu Reghecampf. Dezvăluirile sale vin după comentariile Anamariei Prodan

Care este, de fapt, adevărata avere a lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul de la Craiova a făcut dezvăluiri după ce Anamaria Prodan a spus că a făcut avere datorită ei.
30.05.2022 | 20:43
Care este de fapt adevarata avere a lui Laurentiu Reghecampf Dezvaluirile sale vin dupa comentariile Anamariei Prodan
Care este, de fapt, adevărata avere a lui Laurențiu Reghecampf. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și Instagram
ADVERTISEMENT

Antrenorul de la Craiova a vorbit despre averea sa în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, dar a refuzat să răspundă la întrebarea adresată de gazdă referitoare la milioane din conturile sale.

Laurențiu Reghecampf, noi declarații despre Anamaria Prodan

Astfel, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că nu îi place să vorbească despre bani, acesta fiind un lucru pe care nu l-a făcut niciodată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, antrenorul a dezvăluit că acesta este unul dintre lucrurile asupra cărora nu s-a pus niciodată de acord cu soția lui, Anamaria Prodan, deoarece acesteia îi plăcea să arate cât de mulți bani are.

Fostul soț al impresarei a precizat că prima condiție pe care o pune momentul în care semnează orice fel de contract este aceea referitoare la sumele de bani, care trebuie neapărat să fie confidențiale.

ADVERTISEMENT

„Niciodată nu vorbesc despre acest lucru și niciodată nu am vorbit despre contractele mele. De aia v-am spus că sunt foarte multe lucruri unde eu cu Ana am fost paraleli.

Este prima condiție pe care o pun în momentul în care semnez un contract: sumele sunt confidențiale. Nu cred că este o mândrie să ieși în față să spui ‘câștig nu știu câte milioane’ ”, a spus el în emisiunea lui Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit și faptul că nu ar trebui să existe o mândrie pentru a te lăuda cu cât de mulți bani faci pentru că poți să atragi foarte multă antipatie.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că au existat multe discuții aprinse pe marginea acestui subiect între el și Anamaria Prodan, cea care îi va fi în curând în mod oficial fostă soție.

ADVERTISEMENT

Care este adevărata avere a lui Laurențiu Reghecampf

Mai mult, acesta a dezvăluit și că nu i-a plăcut niciodată faptul că fosta lui parteneră se lăuda cu toate lucrurile pe care le avea și făcea poze cu acestea.

„În același timp, cred că îți atragi foarte multă antipatie, iar nu știu de ce ar interesa pe cineva câți bani câștig eu.

Ăsta este lucrul pe care l-am urât cel mai mult și am avut discuții foarte aprinse cu ea datorită acestui subiect. Nu mi-a plăcut acest lucru: să spui că ai, să arăți, să faci poze. Niciodată nu am fost de acord cu aceste lucruri”, a mai spus el.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că are multe lucruri scumpe, dar nu pune preț pe partea materială a vieții, astfel că cea mai mare avere pe care o are sunt copiii săi.

„Am multe lucruri scumpe. Nu pot să stau acum să… Cred eu că cel mai scump lucru pentru mine sunt băieții mei”, a mai transmis antrenorul.

ADVERTISEMENT