Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Care este jucătorul de la FCSB pe care Bănel Nicoliță l-ar ține mereu pe teren: “Nu l-aș scoate nicio secundă!”. Exclusiv

Bănel Nicoliță a dezvăluit la Fanatik SuperLiga numele fotbalistului de la FCSB pe care nu l-ar scoate niciodată de pe gazon.
13.12.2022 | 14:50
Care este jucatorul de la FCSB pe care Banel Nicolita lar tine mereu pe teren Nu las scoate nicio secunda Exclusiv
Bănel Nicoliță nu l-ar scoate niciodată din teren la FCSB pe Andrei Cordea. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB traversează o perioadă bună în campionat, unde a ajuns la cinci victorii consecutive și a urcat pe locul trei după începutul modest de sezon. La rezultatele roș-albaștrilor a contribuit și Andrei Cordea, jucătorul pe care Bănel Nicoliță nu l-ar scoate niciodată din teren la FCSB. Fostul fotbalist al Stelei (n.r. FCSB) a avut doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistului pentru care Gigi Becali are ofertă din Bundesliga, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Andrei Cordea, fotbalistul de la FCSB pe care Bănel Nicoliță l-ar ține mereu pe teren

Andrei Cordea este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lotul FCSB-ului în actualul sezon. Bănel Nicoliță a precizat la FANATIK SUPERLIGA că fotbalistul în vârstă de 23 de ani a fost omul decisiv al roș-albaștrilor în ultima jumătate de an.

ADVERTISEMENT

„Nu l-aș scoate pe Cordea nicio secundă. E omul care a fost decisiv în toate meciurile în șase luni de zile. Fiecare antrenor are strategia lui”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

Fostul fotbalist al celor de la Academica Clinceni, care a ajuns la FCSB în vara lui 2021 a adunat 19 partide în acest sezon, reușind 5 goluri și alte 3 pase decisive. Bănel Nicoliță, invitat în cadrul celei mai recente ediții a FANATIK SUPERLIGA, nu se aștepta ca FCSB să învingă atât de lejer pe Chindia la Ploiești.

ADVERTISEMENT

„Nu mă așteptam să aibă așa meci ușor cu Chindia. Sincer. Dacă dădea Chindia gol, atunci lucrurile se schimbau. Important este că au câștigat cele trei puncte de care aveau nevoie. Acum au meciul cu CFR Cluj, un meci de care pe care”, a adăugat Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță, convins că Miculescu nu poate evolua vârf de atac la FCSB: „Nici n-o atinge”

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au accidentat grav în ultima partidă a FCSB-ului și vor lipsi pentru derby-ul cu CFR Cluj și partida cu Botoșani, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA. Astfel, s-a discutat intens despre înlocuitorul vârfului italian în zona ofensivă.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță este convins că David Miculescu nu va da randament ca vârf de atac, ci consideră că Omrani este principala variantă. „Miculescu nu e vârf de atac, e de bandă. Bandă dreaptă și nu poate să joace stânga. Meciurile în care a jucat foarte bine la UTA a fost din bandă dreaptă.

Din mijlocaș dreapta să vină pe stângul să dea la poartă, să dea pasă decisivă. I-a fost mai ușor. Când îl bagi vârf nici n-o atinge”, a declatat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA. Robert Niță a precizat că Omrani nu va putea evolua timp de 90 de minute pentru roș-albaștri cu CFR Cluj, iar Alin Buzărin a dezvăluit strategia folosită de echipa lui Leo Strizu și a lui Mihai Pintilii în meciul cu echipa lui Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

„De-aia l-a și băgat pe Miculescu în minutul 5 cu Chindia. „’Bă, îl bag pe Omrani în minutul 5, lasă că îl bag în 50’”, a spus Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

Bănel Nicoliță, contre pentru Gigi Becali în privința lui Andrei Cordea: „Îi ține în spate”

Nu este prima oară când Bănel Nicoliță îl laudă pe Andrei Cordea. Fostul fotbalist al Stelei (n.r. FCSB) i-a luat apărarea fotbalistului roș-albaștrilor după ce Gigi Becali a declarat că are postul în pericol după ultimele evoluții ale lui Miculescu.

„Cordea îi ține de 3 luni de zile în spate. Și Octavian Popescu, acum, de când și-a revenit. Ultimele trei meciuri. S-a cunoscut în meciurile cu Rapid, cu Craiova în care au făcut meciuri foarte bune. Dacă nici Cordea nu mai e fotbalist. Compagno la fiecare meci marchează.

Fără Cordea și Compagno nu văd echipa. Ei sunt baza. Sunt motoarele echipei. Cordea a fost cel mai bun. Sincer, îți spun. Cred că toți sunt de acord cu ce spun eu. Jucătorul care a fost determinant la echipă. Toate rezultatele pozitive care au venit au fost datorită lui”, a spus Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA.

 

ADVERTISEMENT