Life

Care este legătura neștiută dintre Gheorghe Turda și Maria Ciobanu. Dezvăluirile făcute de artist

Care este legătura neștiută dintre Gheorghe Turda și Maria Ciobanu. Dezvăluirile făcute de artist despre „ciocârlia muzicii populare”.
12.10.2022 | 15:21
Care este legatura nestiuta dintre Gheorghe Turda si Maria Ciobanu Dezvaluirile facute de artist
Care este legătura neștiută dintre Gheorghe Turda și Maria Ciobanu. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Există o legătură despre care nu mulți oameni știu, între Maria Ciobanu și Gheorghe Turda, despre care artistul a vorbit acum.

Care este legătura neștiută dintre Gheorghe Turda și Maria Ciobanu

Gheorghe Turda și Maria Ciobanu sunt cumetri, după cum a dezvăluit chiar artistul de muzică populară. Relația lor este una foarte bună, iar cea supranumită „ciorcârlia muzicii românești” chiar i-a cântat la nuntă lui Gheorghe Turda.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gheorghe Turda și Maria Ciorbanu au fost împreună în turnee și au cântat pentru comunitatea de români din America, înainte sau după vizitele efectuate de președintele comunist Nicolae Ceaușescu.

Mai mult decât atât, într-un turneu, cei doi au stat la fina lui Gheorghe Turda, fiica Mariei Ciobanu, în SUA. De altfel, și artista de muzică populară locuiește acum în State și vine mai rar pe acasă.

ADVERTISEMENT

„Eu și Maria suntem cumetri, suntem în relații foarte apropiate, ea a cântat și la nunta mea. Am fost cu ea și în turnee, cu ”Rapsodia Română”, am cântat înainte sau după vizitele lui Nicolae Ceaușescu în comunitatea de români din America.

În timpul unui turneu am locuit cu ea în casa fiicei Camelia, care e și fina mea. Ea are casă lângă Los Angeles”, a povestit cântărețul pentru Ego.ro.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda, numai cuvinte de laudă pentru Maria Ciobanu

Gheorghe Turda are numai cuvinte de laudă la adresa Mariei Ciobanu, despre care a spus că este foarte harnică și face mereu treabă pe afară, inclusiv cu târnăcopul.

De asemenea, Gheorghe Turda a mai spus că Maria Ciobanu gătește foarte bine și este o mamă excepțională.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda a mai vorbit și despre relația Mariei Ciobanu cu actualul soț, despre care a spus că este cel mai potrivit pentru ea.

„Vă pot spune că Maria este o harnică din cale afară și o luptătoare. Eu mă mai odihneam după un spectacol și după un șpriț, dar ea se trezea foarte de dimineață, lua târnăcopul și scotea rădăcini de pomi, ca să pună flori în locul lor.

Mai cosea iarba de pe acolo, ce mai, e o harnică din cale afară, dar și o excelentă bucătăreasă, gătește foarte bine. Este o artistă complexă, o mamă excepțională” – a declarat Gheorghe Turda.

ADVERTISEMENT