Life

Care este numele din buletin al lui Emily Burghelea: „Să fie clar, mie nu-mi place!”

Emily Burghelea de la Vorbește lumea a dezvăluit care este numele ei real. De ce nu îi place tinerei prezentatoarea de televiziune numele său din buletin.
01.08.2022 | 12:46
Care este numele din buletin al lui Emily Burghelea Sa fie clar mie numi place
Care este numele din buletin al lui Emily Burghelea. Foto: colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Emily Burghelea face parte din noul grup de prezentatoare de la Vorbește lumea. Puțini știu, însă, care este numele ei din buletin!

Care este numele din buletin al lui Emily Burghelea

Emily Burghelea a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Bravo, ai stil! și de atunci a rămas în lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Acum, aceasta prezintă alături de Cosmina Păsărin și Majda Aboulumosha emisiunea Vorbește lumea, după ce Adela Popescu a plecat în Republica Dominicană, acolo unde filmează pentru faimosul show Sunt celebru, scoate-mă de aici.

Totuși, chiar dacă nu este străină de lumina reflectoarelor, puțini știu care este, de fapt, numele real al lui Emily Burghelea.

ADVERTISEMENT

În realitate, nici numele cu care se prezintă nu este cel din buletin. Acesta este Emiliana, dar vedeta preferă varianta englezească a numelui său, Emily.

De ce nu îi place lui Emily numele ei

Pe Emily Burghelea de la Vorbește lumea o cheamă, de fapt, Emiliana Lăcrămioara Burghelea și a recunoscut că părinții ei îi spuneau Lăcrămioara, dar până în clasa a IX-a.

ADVERTISEMENT

Atunci, Emily s-a răzvrătat și a spus că ei nu îi place acest nume și că ar vrea să îl schimbe. Mai mult, aceasta a luat decizia de a-și schimba și numele de pe Facebook în Emily Burghelea.

Mai mult, ea spune că atunci când și-a schimbat numele, și-a schimbat și destinul.

„Mă cheamă Emiliana Lăcrămioara Burghelea. Lăcrămioara, da. Dar, știi că mie îmi spuneau părinții Lăcrămioara? Până în clasa a IX-a, când m-am dus la liceu și am zis: „Eu nu pot să mă duc la liceu cu numele de Lăcrămioara.

ADVERTISEMENT

Să fie clar, mie nu-mi place!”. Eram foarte răzvrătită. Și, am zis: „O.K., îmi schimb numele pe Facebook.

De acum, o să mă cheme Emily Burghelea. Nu știți că dacă îți schimbi numele, iți schimbi și destinul?”, a dezvăluit Emily Burghelea, pentru click.ro. 

Emily Burghelea este căsătorită și are un copil. Aceasta spunea că faptul că a venit la Vorbește lumea este șansa ei, mai ales pentru că abia a terminat facultatea.

ADVERTISEMENT