Life

Care este prima echipă care a intrat în echipa America Express. Irina Fodor a dat o penalizare și a schimbat tot clasamentul

Irina Fodor a anunțat prima echipă care ajunge în finala America Express. A oferit o penalizare care a dat clasamentul peste cap.
20.12.2023 | 23:15
Care este prima echipa care a intrat in echipa America Express Irina Fodor a dat o penalizare si a schimbat tot clasamentul
Care este prima echipă care a intrat în familia America Express. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția America Express din 20 decembrie 2023 au fost anunțate numele primilor concurenți care au ajuns în finala emisiunii. O echipă s-a grăbit și a pierdut 1000 de puncte. Astfel, clasamentul a fost dat peste cap.

Cine este prima echipă care a intrat în finala America Express

Pe 27 decembrie 2023, încă un sezon de America Express se va încheia, dar până atunci, echipele rămase în competiție mai au câteva etape importante de parcurs. Ediția de miercuri, 20 decembrie 2023 i-a pus pe concurenți la încercări grele.

ADVERTISEMENT

Ei au fost nevoiți să adune „sfințișori”, să facă probele fără nicio greșeală și totodată să fie rapizi. În aceste condiții, prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Însă, ele nu au respectat regulile impuse de prezentatoarea show-ului, iar penalizarea a fost una cruntă. Unul dintre cartonașele pe care l-au primit, care volara 1000 de puncte, a fost dat echipei de pe locul doi.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Romică Țociu și fiul său. „După cum știți, trebuia să faceți un videoclip după o referință. Nu v-am dat referința doar pentru a învăța un dans, am vrut să văd dacă spiritul întregii zile a fost înțeles de către voi.

Este vorba de spiritul bomberos. (…) Trebuiau să aștepte aprobarea mea, trebuiau să aștepte să le spun ce nu e bine și ce trebuie făcut, nici măcar nu au verificat videoclipul. Au folosit doi băieți de 17 ani, au făcut coregrafia în linie și nu cu unii în spatele celorlalți așa cum era referința.

ADVERTISEMENT

Au fugit la mine. Nu ați primit niciun mesaj pentru că ați fugit de acolo, adică ați refuzat să așteptați un mesaj. Voi ar fi trebuit să primiți doi Maradona pentru că ați venit la mine primele. Un Maradona s-a reportat pentru locul doi, care avut și cel mai bun videoclip, adică Romică și Cătălin (…)”, este anunțul făcut de Irina Fodor la America Express, conform spynews.ro. 

Prima reacție a Alexiei Eram și a lui Aris

Astfel că, în timp ce cursa pentru ultima șansă se va desfășura între Vlad Huidu și Giulia Anghelescu, Cătălin și Romică Țociu, Sânziana Negru și Laura Giurcanu, Aris și Alexia Eram formează prima echipă care a ajuns în finala America Express. 

ADVERTISEMENT

„Mamă, nu-mi vine să cred. Suntem atât de mândri de noi și atât de fericiți că am reușit să avem biletul de aur și să ajungm în finala America Express. Sunt foarte mândră de tine, de noi și acest bilet e al nostru”, au spus Aris și Alexia Eram după aflarea veștii.

ADVERTISEMENT