News

Care este starea de sănătate a criminalului din Onești. A ajuns la spitalul unde lucrează soția uneia dintre victime

02.03.2021 | 19:03
Care este starea de sanatate a criminalului din Onesti A ajuns la spitalul unde lucreaza sotia uneia dintre victime
ADVERTISEMENT

Criminalul din Onești s-a operat la spitalul unde lucrează chiar soția uneia dintre victime. Gheorghe Moroşan, bărbatul care i-a ucis pe cei doi electricieni în apartamentul pe care îl pierduse, a fost salvat de medicii de la Spitalul din Oneşti.

Cele două victime ale criminalului sunt Silviu Iştoan, de 38 de ani, şi Dan Patatu 55 de ani. Soţia celui din urmă lucrează chiar la spitalul din Onești și este asistentă pe Secţia de Chirurgie.

ADVERTISEMENT

Marți, la spitalul din Onești fost operat de urgenţă Gheorghe Moroşanu. În prezent, criminalul de află în afara oricărui pericol, având răni superficiale la picior şi la o mână. Vezi AICI cum a rămas fără „casa groazei” criminalul de la Onești.

Criminalul din Onești amenința în 2018 că-și va face dreptate

Gheorghe Moroșan, în vârstă de 68, a ucis doi oameni, luni seara, după ce i-a ținut ostatici. Bărbatul i-a legat la mâini, mai multe ore, într-un apartament din Onești, județul Bacău.

ADVERTISEMENT

Deși forțele de ordine și negociatorii se aflau în preajmă, Moroșan i-a ucis brutal pe cei doi bărbați.

Tragedia era anunțată de mult. Într-o filmare postată pe Facebook în 2018, criminalul a vorbit despre pierderea apartamentului și modul în care a fost silit să plece din casă, informează Ziarul de Bacău. Acesta anunța atunci că își va face singur dreptate.

ADVERTISEMENT

Ajutoare de 10.000 de lei pentru familiile victimelor

Laurenţiu Neghină, primarul oraşului, spune că marţi s-a decis la şedinţa de Consiliu Local acordarea unor ajutoare familiilor celor două victime. Astfel, acestea vor primi câte de 10.000 de lei.

Primarul din Oneşti a mers la locul tragediei imediat ce a aflat. El este de părere că „Legea este proastă. Dacă ar fi fost cadru legal să permită ca un lunetist să-l împuşte, treaba ar fi fost rezolvată repede.”

ADVERTISEMENT

Cei doi bărbaţi vor fi înmormântaţi în cimitirul din localitate. Locurile de veci vor fi asigurate de către municipalitate, în cazul în care este necesar.

ADVERTISEMENT
Tags: