Life

Care sunt cadourile de Crăciun pe care profesorii nu vor să le primească deloc. Ce a transmis o învățătoare

Ce cadouri nu trebuie niciodată făcute unor profesori, în perioada de Crăciun. Mesajul care a scandalizat părinții de pe întreg internetul
14.12.2023 | 21:13
Care sunt cadourile de Craciun pe care profesorii nu vor sa le primeasca deloc Ce a transmis o invatatoare
Ce cadouri nu trebuie făcute niciodată unor profesori Sursa foto: Freepik, Pixabay
ADVERTISEMENT

O profesoară a reușit să scandalizeze întreg internetul cu momentul ei de sinceritate. Cadrul didactic a vorbit în numele întregii comunități de profesori și a specificat care sunt cadourile de care nu vor să audă în această perioadă.

Profesoara și-a pus întreg internetul în cap

Nu mai este niciun secret faptul că profesorii nu sunt deloc uitați în perioada de Crăciun. Elevii și părinții pregătesc mereu câte ceva pentru cadrele didactice, dar se pare că nu orice cadou este pe placul profesorilor.

ADVERTISEMENT

Pentru a pune capăt micilor daruri fără sens, o profesoară din Marea Britanie a decis să pună punctul pe i. Aceasta a vorbit în numele tuturor cadrelor didactice și a spus ce nu este deloc recomandat să se dăruiască unui profesor.

Până acum, profesorii au primit bijuterii, vouchere de cumpărături sau vouchere la spa, dar și alte atenții. Pentru a nu mai fi puși în astfel de situații neplăcute, o profesoară a decis să pună capăt la tot.

ADVERTISEMENT

Deși toate valorează destul de mult, se pare că acestea nu sunt deloc pe placul profesorilor. Asta a vrut să evidențieze un cadru didactic printr-o postare pe social media.

Mesajul a fost o jignire la adresa părinților care au luat imediat atitudine

Profesoara, pe numele ei Natalie a spus că niciodată, de Crăciun, unui cadru didactic nu i se face cadou lenjerie intimă de la celebru brand cunoscut în lumea întreagă. De asemenea, nici parfumurile și loțiunile de la același brand nu sunt pe lista cadourilor recomandate de Crăciun. 

ADVERTISEMENT

Tot pe lista cadourilor interzise se află și festinurile cu dulciuri pe care unii părinți le fac la școală. Din dorința de a se bucura și copiii de dulciuri, asta se transformă într-un real coșmar pentru profesori.

Natalie a fost sinceră până la capăt și a spus că nu i se pare normal nici ca tăticii să filtreze cu ea în perioada sărbătorilor. Profesoara a trecut destul de des prin astfel de episoade, potrivit celor de la mirror.co.uk.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, mesajul profesoarei a împărțit comunitatea de părinți în două. Mulți au certat-o pe Natalie și i-au transmis că trebuie să aprecieze mai mult ceea ce primește și să nu critice fiecare cadou în parte.

În plus, mulți au spus că de acum încolo, nici nu îi vor mai oferi alte atenții. Părinții vor prefera ca, de acum încolo, banii pe care îi alocau cadourilor să fie redirecționați către alte scopuri.

ADVERTISEMENT
Tags: