Life

Care sunt cele cinci alimente pe care Regele Charles al III-lea nu le mănâncă sub nicio formă. Pe unul dintre ele l-a interzis complet

Care sunt cele cinci alimente pe care Regele Charles al III-lea nu le mănâncă niciodată. Unul dintre preparate l-a interzis complet.
31.10.2022 | 15:24
Care sunt cele cinci alimente pe care Regele Charles al IIIlea nu le mananca sub nicio forma Pe unul dintre ele la interzis complet
Care sunt cele cinci alimente pe care Regele Charles al III-lea nu le mănâncă. Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Sunt cinci alimente pe „lista neagră” a Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Acesta nu le mănâncă sub nicio formă!

Care sunt cele cinci alimente pe care Regele Charles al III-lea nu le mănâncă niciodată

Noul rege al Angliei are anumite obiceiuri alimentare specifice care includ și o listă de produse pe care nu o să le consume niciodată.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea are cinci alimente pe care refuză să le mănânce. În afară de usturoi și crustacee, alimente despre care știm că sunt interzise pentru toți membrii casei regale, regele Marii Britanii are anumite păreri proprii despre unele alimente pe care le detestă.

Pe primul loc este pateul ficat de gâscă – foie gras, pe care Regele Charles l-a interzis cu totul la Casa Regală, conform Times of India.

ADVERTISEMENT

Această decizie a fost luată din anul 2008, iar ea a fost susținută de activiști pentru drepturile animalelor care spun că păsările sunt îndopate pentru ca ficatul lor să crească mare și fermierii să aibă vânzări bune.

Totul se întâmplă mai ales având în vedere prețul foarte mare al acestui preparat care provine din bucătăria franțuzească.

ADVERTISEMENT

Regele Charles al III-lea detestă ciocolata, cafeaua și biscuiții reci

Regele Charles al III-lea nu suportă nici ciocolata, lucru pe care nu l-a moștenit de la mama sa, regretata Regina Elisabeta, care s-a stins din viață la 93 de ani. Aceasta era o mare iubitoare de ciocolată și se mai delecta din când în când cu acest desert.

Un alt lucru pe care regele Marii Britanii îl detestă este cafeaua. În schimb, el iubește ceaiurile și există multe reguli în ceea ce privește modul în care el își bea ceaiul – de la felul în care stă mânerul până la produsul în sine.

ADVERTISEMENT

Biscuiții sunt un alt aliment pe care noul rege al Angliei îl detestă, dar doar dacă sunt reci. Regele este foarte pretențios când vine vorba de biscuiții pe care îi consumă și aceștia trebuie să fie mereu calzi.

Unul dintre lucrurile care îi plac foarte mult regelui sunt fursecurile făcute cu unt, cartofi și cereale.

ADVERTISEMENT