Life

Care sunt cele mai populare destinații de Paște. Românii nu se uită la bani când vine vorba de petreceri

Care sunt cele mai căutate locuri pentru Paște 2023. Oamenii nu țin cont de finanțe atunci când este rost de sărbătoare.
29.03.2023 | 07:43
Care sunt cele mai populare destinatii de Paste Romanii nu se uita la bani cand vine vorba de petreceri
Care sunt cele mai căutate locuri pentru Paște 2023. Oamenii nu țin cont de finanțe atunci când este rost de sărbătoare. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Care sunt cele mai populare destinații de Paște. Românii nu se uită la bani când vine vorba de petreceri și sunt atrași în continuare de sejururile din afara țării. Ce sume trebuie să scoată din buzunar în luna aprilie.

Care sunt cele mai căutate locuri pentru Paște 2023. Oamenii nu țin cont de finanțe atunci când este rost de sărbătoare

Care sunt cele mai căutate locuri pentru Paștele de anul acesta? Agențiile de turism au găsit deja răspunsul, în timp ce oamenii s-au decis să nu țină cont deloc de finanțe atunci când este rost de o sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Doritorii pot alege din foarte multe oferte și pachete puse la dispoziție perioada aceasta, cea mai populară destinație fiind Grecia. Cetățenii români adoră insulele din Marea Egee, unde pot ajunge chiar și cu mașina personală.

Insula Elafonisos, situată între regiunea Peloponez și insula Kythira, este pe lista turiștilor în luna aprilie. Locul încărcat de istorie este asemănat cu Maldive și atrage foarte multe persoane, deși este aglomerat.

ADVERTISEMENT

Santorini, Mykonos, Creta sau Lefkada sunt alte insule accesibile în care românii își doresc să ajungă în perioada următoare. Prețurile avantajoase, plajele fine și apa limpede sunt cele care îi atrag pe turiști în fiecare sezon.

Locurile în care românii vor să cinstească Paștele

De asemenea, printre destinațiile căutate anul acesta de Paște se mai află Iordania și Egipt. Un sejur de 9 zile în Iordania, cu zbor inclus, pentru o singură persoană, costă 1.125 de euro. În această sumă este inclusă vizitarea principalelor obiective turistice.

ADVERTISEMENT

Totodată, cina din seara de Paște și plimbarea într-unul din cele mai cunoscute deșerturi sunt deja achitate din aceeași bani. Pentru Egipt prețul este similar, ceea ce înseamnă că românii pot alege această destinație cu doar 1.199 de euro.

De această dată pachetul include două persoane și viziza la principalele obiective turistice, cât și cina din seara de Paște. Pe Booking, 9 nopți de cazare în aceeași locație pleacă de la 1.275 și pot ajunge 8.078 cu mic dejun inclus.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, pe litoralul românesc 4 nopți de cazare, în stațiunea Eforie Nord, se ridică la suma de 1.000 de lei. Din fericire, prețurile scad de la 1 mai, mai ales că turiștii trebuie să ia în calcul și cheltuieile pentru transport și mâncare.

ADVERTISEMENT