Life

Care sunt, de fapt, marele premii de la Survivor, America Express sau Chefi la Cuțite. Câștigătorii primesc alte sume

Ce premiu iau, de fapt, câștigătorii de la Survivor România, America Express sau Chefi la Cuțite. Cu câți bani mai ajung acasă.
19.07.2023 | 14:31
Care sunt de fapt marele premii de la Survivor America Express sau Chefi la Cutite Castigatorii primesc alte sume
Cu câți bani au plecat acasă, de fapt, acești câștigători. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Survivor România, America Express, Românii au talent și Chefi la Cuțite sunt unele dintre cele mai puternice producții TV și reality show-uri, în același timp. Participanților li se pun în joc sume colosale ca mari premii, dar la final, câștigătorii primesc o altă sumă. Cum este posibil?

Câți bani primesc, de fapt, câștigătorii celor mai urmărite competiții TV din țară

În acest an, Cortea și Bordea au obținut victoria America Express, Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023, Rareș Prisăcariu a obținut premiul de la Românii au talent, iar Nina Hariton a ajuns învingătoarea sezonului 11 al formatului Chefi la Cuțite. În ordinea menționată, fiecare ar fi trebuit să plece acasă cu următoarele sume: 30.000 de euro, 100.000 de euro, 120.000 de euro și iar 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Nu vă gândiți că cei patru victorioși enumerați s-au îmbogățit foarte mult, în urma reușitelor lor. Asta deoarece statul are grijă să intervină și în situația financiară a unor astfel de competiții, care sunt construite ca un test de emoție, adrenalină și amuzament.

Statul impozitează cu 16% astfel de venituri, din competiții televizate. Drept urmare, potrivit cancan.ro, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au încasat în total 25.200 de euro, iar separat 12.600 de euro. Mai departe, Dan Ursa, a ajuns în țară cu 84.000 de euro, în loc de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la Românii au talent a plecat acasă cu cea mai mare sumă

Rareș Prisăcariu pare a fi cel mai bine ”cotat” dintre toți câștigătorii. Din cei 120.000 de euro, minorul de doar 7 ani a reușit să obțină 100.800 de euro. În ceea ce o privește pe Nina Hariton, învingătoarea sezonului 11 al Chefi la Cuțite a primit 25.200 de euro.

Ce au făcut cu banii câștigătorii? Cu toții au precizat că i-au investit în visurile lor, scopurile pentru care au venit, de fapt, la competițiile unde au participat. De exemplu, mama lui Rareș Prisăcariu, Gabriela Prisăcariu, a spus într-un interviu că cei 100.800 de euro vor fi de folos educației copilului său.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că e momentul să discutăm despre ceea ce vom face cu banii. Pur și simplu, asta vom alege mai târziu. Nu există acum decât un singur răspuns. Vom investi acești bani în fiul nostru, dar asta se va întâmpla pe parcurs! Material, ne vom sprijini copilul, așa cum fac toți ceilalți părinți.

Lumea nu are de unde să știe, dar Rareș al nostru nu merge decât la emisiunile sau la concursurile pe care el le alege. Noi nu-l influențăm. Așa s-a întâmplat și la în cazul emisiunii Românii au Talent.

ADVERTISEMENT

Nu noi, părinții, am făcut presiuni asupra lui, ci el a dorit să meargă. El și-a dorit să fie acolo! Și mai trebuie spus că nu ne-am imaginat vreodată că va reuși să ajungă în postura de a fi câștigător! Nu au existat așteptări”, a transmis mama lui Rareș Prisăcariu pentru impact.ro

ADVERTISEMENT