Life

Care sunt obiectele pe care le fură turiștii când pleacă din hotel. Puțini se așteaptă la asta

Ce lucruri sunt băgate în bagaje de oameni atunci când pleacă din locurile unde au fost cazați. Foarte puțini cred așa ceva.
11.01.2024 | 19:29
Care sunt obiectele pe care le fura turistii cand pleaca din hotel Putini se asteapta la asta
Ce lucruri sunt băgate în bagaje de oameni atunci când pleacă din locurile unde au fost cazați. Foarte puțini cred așa ceva. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Care sunt obiectele pe care le fură turiștii când pleacă din hotel. Puțini se așteaptă la asta. Un ghid german care se ocupă cu destinațiile de lux a realizat un top. În acest sens au fost luate în calcul cazările de 4 și de 5 stele.

Ce lucruri sunt băgate în bagaje de oameni atunci când pleacă din locurile unde au fost cazați. Foarte puțini cred așa ceva

Ce lucruri sunt băgate în bagaje de oameni atunci când pleacă din locurile unde au fost cazați. Foarte puțini cred așa ceva. Unele dintre obiecte au dimensiuni considerabile, motiv pentru care patronii se întreabă cum au fost sustrase.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți turiști obișnuiesc să sustragă din camere prosoapele din baie. În general, acestea sunt albe și sunt folosite de multe persoane, însă asta nu îi împiedică pe oameni să le pună în valize înainte de check-out.

Aproape 80% dintre manageri s-au plâns că anul trecut au dispărut multe prosoape din hoteluri. Ghidul german al cazărilor de lux susține că pe locul doi se află halatul de baie, următoarea poziție fiind ocupată de umerașe.

ADVERTISEMENT

Clasamentul este completat de saltelele de pe pat. Potrivit publicației New York Post, peste 6% dintre reprezentanții hotelurilor de 4 și 5 stele s-au plâns că au rămas fără acestea, însă se întreabă cum au fost furate.

De asemenea, foarte mulți turiști au plecat de la hotel cu veiozele de pe noptieră sau cu mini-frigiderele. Se pare că este vorba de peste 3% dintre cazuri. Și acestea nu sunt singurele lucruri care au fost puse în bagaje.

ADVERTISEMENT

Cele mai ciudate obiecte sustrase de turiști de la hotel

Același ghid a dezvăluit și care au fost cele mai ciudate obiecte sustrase de turiști din camerele de hotel. Nu o să-ți vină să crezi, însă au fost oameni care au plecat acasă cu capacele de la toaletă sau chiar cu chiuveta.

Furturile acestea au avut loc în Berlin, în timp ce dintr-o unitate de cazare din Italia a dispărut pianul din lobby. Din Marea Britanie a fost furat numărul de pe ușa camerei, iar din Austria băncile de lemn din saună.

ADVERTISEMENT