Sport

Carlo Ancelotti vrea un nou fundaș de la Bayern Munchen! Real Madrid, gata să ofere 70 de milioane de euro

Carlo Ancelotti vrea un nou fundaș de la Bayern Munchen, după ce David Alaba a confirmat la Real Madrid și a devenit un jucător important.
05.06.2023 | 21:10
Carlo Ancelotti vrea un nou fundas de la Bayern Munchen Real Madrid gata sa ofere 70 de milioane de euro
Carlo Ancelotti vrea un nou fundaș de la Bayern Munchen. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Acum, madrilenii sunt gata să ofere nu mai puțin de 70.000.000 de euro pentru Alphonso Davies, tânărul fundaș lateral canadian al campioanei Germaniei, care este recunoscut pentru viteza sa uluitoare.

Carlo Ancelotti vrea un nou fundaș de la Bayern Munchen

Carlo Ancelotti îl dorește pe Alphonso Davies de la Bayern Munchen, după ce David Alaba, fost jucător al bavarezilor, a confirmat la Real Madrid, devenind rapid un om de bază în echipa tehnicianului italian.

ADVERTISEMENT

Dacă David Alaba venea din postura de jucător liber de contract la Real Madrid, „galacticii” oferindu-i un salariu de 10.000.000 de euro, acum, conducerea madrilenilor este nevoită să achite o sumă imensă, iar prima ofertă pentru fundașul canadian este de 70.000.000 de euro, anunță Marca.

Campioana Germaniei și-ar dori mult mai mult de suma oferită de Real Madrid, sperând să obțină 100.000.000 de euro în schimbul puștiului descoperit la Vancouver, de unde a fost adus pentru 14.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani are Alphonso Davies

Un nou sezon consistent făcut de Alphonso Davies

Deși în acest sezon Alphonso Davies a suferit mai multe accidentări, tânărul fundaș al lui Bayern Munchen a reușit să joace 38 de meciuri pentru bavarezi în toate competițiile, marcând 3 goluri și oferind 8 pase decisive.

Alphonso Davies a fost în trecut, până să ajungă la Bayern Munchen, și pe lista Barcelonei, însă conducerea catalanilor l-a refuzat pentru că nu au fost de părere că un fotbalist din Canada poate să facă față la un nivel înalt în Europa.

ADVERTISEMENT

Pentru naționala mare a Canadei, Alphonso Davies a strâns 39 de selecții, marcând 13 goluri. Acesta a participat și la Cupa Mondială din Qatar, unde Canada a jucat în grupă împotriva Belgiei, Croației și Marocului, marcând un gol împotriva Croației.

„Viața de fotbalist profesionist este extraordinară, fără îndoială. Dar după antrenamente nu prea am ce să fac. Faptul că familia nu este alături de mine și că nu am o iubită… sunt singur.

ADVERTISEMENT

Am vreo cinci prieteni, dar mă simt singur în Munchen. Sunt un ratat faimos! Este îngrijorător să nu ai ce să faci, să te plictisești. Toți prietenii mei trebuie să muncească atunci când eu sunt liber.

Este adevărat că nu am multe pasiuni în afara fotbalului. Dar duc o viață privilegiată din alte puncte de vedere, nu pot să mă plâng”, spunea Alphonso Davies într-un interviu recent pentru presa din Germania.

  • 70.000.000 de euro este cota de piață a lui Alphonso Davies, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT