Life

Carmen Brumă a luat o decizie radicală: a mers la poliție. Ce a pățit iubita lui Mircea Badea

Carmen Brumă a luat o decizie radicală după ce a avut parte de o întâmplare neplăcută. Iubita lui Mircea Badea a cerut ajutorul poliției.
10.03.2023 | 22:02
Carmen Bruma a luat o decizie radicala a mers la politie Ce a patit iubita lui Mircea Badea
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă este revoltată de faptul că imaginea ei este folosită pentru a promova produse de slăbit, așa că a luat o decizie radicală. Iubita lui Mircea Badea a apelat la ajutorul autorităților, dar nu a reușit să rezolve situația nici până acum.

Carmen Brumă, decizie radială după ce imaginea i-a fost folosită pentru a promova produse pentru slăbit

De mai mulți ani, imaginea partenerei lui Mircea Badea este folosită de către o firmă care vinde pastile pentru slăbit. Este cunoscut faptul că vedeta se menține într-o formă maximă și promovează un stil de viață sănătos, însă niciodată nu ar promova astfel de produse.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a decis să facă plângere la Poliție, acolo unde a fost chemată pentru a da declarații. Iubita prezentatorului de la Antena 3 este conștientă că sunt multe persoane publice a căror imagine este folosită pentru promovarea anumitor produse sau servicii.

Cu toate acestea, sunt puțini cei care aleg să semnaleze autorităților acest lucru. Unul dintre motive este chiar costul avocaților, pe care nu oricine și-l poate permite.

ADVERTISEMENT

“Sunt multe persoane publice folosite, dar foarte, foarte puține fac plângeri. Pentru că avocații costă. M-au chemat la poliție acum câteva luni întrucât eu eram cea care a reclamat infracțiunea. Am fost întrebată și am declarat fix ce scrisesem în plângerea penală de acum patru ani.

M-am dus, am declarat, dar tot nu s-a rezolvat nimic. Ba da, cred că au mai făcut iar niște bani pe spatele meu. După ce se opriseră să-mi folosească imaginea, au început iar”, a explicat Carmen Brumă pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Avocații iubitei lui Mircea Badea nu au găsit cei care au folosit imaginea vedetei

Carmen Brumă a mai spus că, din păcate, este aproape imposibil ca cei care folosesc imaginea vedetelor, în scopul promovării produselor, să fie găsiți. Avocații vedetei au încercat, fără succes, să ia legătura cu cei care au plănuit această înșelătorie.

Situația nu s-a rezolvat, iar cei care i-au folosit imaginea în trecut o fac în continuare, pentru a promova produse care le promit oamenilor să slăbească în timp record.

ADVERTISEMENT

“Nu se rezolvă nimic pentru că sunt multe persoane publice folosite dar foarte, foarte puține fac plângeri. Pentru că avocații costă. Nu ai cum să dai de ei, e o caracatiță de firme, cele mai multe cu sedii fictive și telefoane care nu există.

Există în fiecare țară și acționează la fel cu vedete locale și persoane cu notorietate, medici etc. Avocații mei au încercat să aibă o discuție cu ei, dar nu ai de unde să-i iei”, a mai spus partenera lui Mircea Badea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT