Life

Carmen Brumă dezvăluie cum poți reduce colesterolul fără bătăi de cap. Patru lucruri pe care să le faci

Carmen Brumă spune cum poți scăpa de colesterolul în exces fără eforturi majore. Cele 4 aspecte care trebuie neapărat realizate.
26.01.2024 | 10:05
Carmen Bruma dezvaluie cum poti reduce colesterolul fara batai de cap Patru lucruri pe care sa le faci
Carmen Brumă spune cum poți scăpa de colesterolul în exces fără eforturi majore. Cele 4 aspecte care trebuie neapărat realizate. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă dezvăluie cum poți reduce colesterolul fără bătăi de cap. Patru lucruri pe care să le faci. Logodnica prezentatorului de la Antena 3, Mircea Badea, are numeroase sfaturi în privința alimentației sănătoase.

Carmen Brumă spune cum poți scăpa de colesterolul în exces fără eforturi majore. Cele 4 aspecte care trebuie neapărat realizate

Carmen Brumă spune cum poți scăpa de colesterolul în exces fără eforturi majore. Cele 4 aspecte care trebuie neapărat realizate pentru a avea un stil de viață echilibrat. Soluția este la îndemâna tuturor oamenilor.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta antrenoare de fitness le recomandă oamenilor, în primul rând, să reducă grăsimile saturate și cele trans (hidrogenate) din alimentație. Grăsimile trans sunt acele grăsimi artificiale care se află în foarte multe produse procesate, ambalate.

În al doilea rând, este bine să nu se mai ciugulească între mese. Acest obicei are rolul de a întreține secreția de insulină, aspect care pe termen lung duce la creșterea colesterolului LDL în organism.

ADVERTISEMENT

În al treilea rând, alimentația trebuie să fie una bazată pe consumul de fibre, de preferat solubile. Aceste fibre care se dizolvă în apă formează un fel de substanță gelatinoasă care se leagă de colesterol și sărurile biliare.

Cele două favorizează eliminarea colesterolului din organism, susține Carmen Brumă. Cât despre fibrele solubile acestea sunt leguminoasele, morcovii, țelina, ovăzul, orezul, porumbul, fructele de pădure, citricele și merele.

ADVERTISEMENT

Carmen Brumă, despre reducerea colesterolului

Carmen Brumă consideră că al patrulea aspect important este mișcarea care trebuie să fie făcută zilnic. E nevoie de cel puțin 30 de minute de sport. Iubita lui Mircea Badea nu renunță la antrenamentele sale niciodată.

„Fă mișcare! Ai nevoie în egală măsură de antrenamente cu greutăți care să stimuleze masă musculară, să provoace o creștere a masei musculare și de antrenamente de  intensitate moderată.

ADVERTISEMENT

30 de minute pe zi, în total 150 de minute pe săptămână, așa cum recomandă și Asociația Americană a Inimii”, a transmis vedeta de la Antena 1 în urmă cu puțină vreme pe pagina de Instagram.

În cazul în care oamenii sunt interesați de slăbit sau de menținerea în formă maximă pot apela la programele pe care le promovează Carmen Brumă pe social media și pe blogul său. Vedeta a fost de mare ajutor multor persoane până acum.

ADVERTISEMENT