Life

Carmen Brumă le spune oamenilor care e alimentul de post cu cele mai multe proteine. Are un gust delicios

Carmen Brumă le dezvăluie internauților care e produsul de post cu foarte multe proteine. Are o savoare foarte plăcută.
22.11.2023 | 08:16
Carmen Bruma le spune oamenilor care e alimentul de post cu cele mai multe proteine Are un gust delicios
Carmen Brumă le dezvăluie internauților care e produsul de post cu foarte multe proteine. Are o savoare foarte plăcută. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita celebrului Mircea Badea le spune oamenilor care e alimentul de post cu cele mai multe proteine. Are un gust delicios. Vedeta, care se recomandă a fi nutriționist, are foarte multe sfaturi pentru cei care o urmăresc pe social media.

Carmen Brumă le dezvăluie internauților care e produsul de post cu foarte multe proteine. Are o savoare foarte plăcută

Carmen Brumă le dezvăluie internauților care e produsul de post cu foarte multe proteine. Are o savoare foarte plăcută și se găsește pe toate rafturile marilor magazine din țară. Vedeta susține că e un ingredient care nu trebuie să lipsească perioada asta din preparatele culinare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba de drojdia inactivă, care se mai numește și nutritivă. Aceasta are un conținut nutrițional bogat și este un aliment care crește energia consumatorilor. În plus, susține și sistemul imunitar.

„Ca să mai adăugăm niște proteină, punem deasupra fulgi de drojdie inactivă, pe care îi găsiți în supermarket sau la magazinele naturiste. Ei au un conținut foarte bun de proteine, 40 g de proteină pe 100 de grame.

ADVERTISEMENT

Și au un gust de parmezan și reprezintă un ingredient foarte util pentru post”, a spus Carmen Brumă pe pagina personală de Instagram. Iubita lui Mircea Badea are și foarte multe rețete de post.

Ce este drojdia inactivă, folosită de Carmen Brumă

Drojdia inactivă, folosită de Carmen Brumă în preparatele sale de post, este utilizată des în alimentație, în special ca și condiment. Gustul poate fi diferit de la o persoană la alta, cel mai adesea fiind comparat cu parmezanul.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, există și oameni care aseamănă produsul cu o aromă subtilă de nucă. Proprietățile pe care le oferă organismului sunt numeroase. Specialiștii sunt de părere că alimentul este de mare ajutor pentru sănătatea inimii.

În plus, este benefic pentru sistemul circulator, dar și pentru sistemul imunitar. Cu toate acestea experții ne îndeamnă să consumăm fulgii de drojdie inactivă cu moderație și cu mare atenție și să nu exagerăm cu ei.

ADVERTISEMENT

Cât despre prețul alimentului utilizat de Carmen Brumă, ei bine, acesta nu este unul foarte mare. O singură pungă de 100 de grame este în jur de 10 lei, însă costul poate crește în funcție de calitate și de cantitate.

ADVERTISEMENT