Life

Cum își răsfață Carmen Brumă copilul. Iubita lui Mircea Badea poate fi un exemplu pentru toate mămicile

Carmen Brumă este extrem de atentă la alimentația sa și nu numai. Iubita lui Mircea Badea are grijă să-și răsfețe fiul atunci când pleacă cu pachet de acasă.
10.02.2022 | 22:15
Cum isi rasfata Carmen Bruma copilul Iubita lui Mircea Badea poate fi un exemplu pentru toate mamicile
Carmen Brumă, atentă la alimentația fiului său și al lui Mircea Badea. Ce conține pachetul lui Vlad pentru școală. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta are un băiat în vârstă de 7 ani pentru care are numai cuvinte de laudă. Antrenoarea de fitness își răsfață enorm copilul și este un exemplu pentru toate mămicile.

Frumoasa șatenă pregătește cele mai sănătoase rețete pentru micuțul său atunci când pleacă spre școală. Din pachetul acestuia nu lipsesc gustările sățioase și realizate în casă.

ADVERTISEMENT

Atentă la orice îl privește pe Vlad, fiul său, Carmen Brumă, are o schemă ideală pentru cel mic. Iubita lui Mircea Badea gătește numai preparate delicioase.

Carmen Brumă, atentă la alimentația fiului său și al lui Mircea Badea. Ce conține pachetul lui Vlad pentru școală

Recent, fosta asistentă TV le-a arătat fanilor cum arată pachetul pentru o zi de școală. Vedeta i-a pregătit lui Vlad brioșe după o rețetă care nu are nevoie de multe ingrediente.

ADVERTISEMENT

Este un preparat foarte simplu și la îndemâna oricui, care nu necesită ore bune petrecute în bucătărie. Tot ce ai nevoie ai deja în gospodărie.

Pentru acest preparat Carmen Brumă a mixat două linguri de făină fără gluten împreună cu trei linguri pline de urdă grasă și un ou de țară. Peste a adăugat două linguri de zahăr brun, o linguriță de ulei, un vârf de lingură de praf de copt și un pliculeț de zahăr vanilat.

ADVERTISEMENT

Compoziția obținută a fost împărțită în două, iar în una dintre acestea a adăugat o linguriță de cacao. Ulterior, a fost turnată în forme speciale pentru brioșe. Tava cu acest desert ideal pentru copii a fost ținută la cuptor pentru aproximativ 15 minute.

Carmen Brumă, rețete sănătoase pentru fiul său, Vlad

Și aceasta nu este singura rețetă recomandată de vedetă pentru cei mici. Iubita lui Mircea Badea îi pregătește frecvent fiului său sucuri sau smoothie-uri din legume și fructe proaspete.

ADVERTISEMENT

„Sucurile de fructe și legume se dau copiilor cu moderație și nu trebuie să înlocuiască  porțiile de legume și fructe proaspete în varianta solidă.

Dacă vă rămâne suc, puteți să-l beți cu încredere, energizează și nu îngrașă”, scria fosta asistentă TV la un moment dat pe blogul personal, conform antena3.ro.

Carmen Brumă recunoaște că băiatul său are un meniu echilibrat. În plus, a descoperit câteva metode care o ajută să nu aibă dureri de cap când vine vorba de mesele copilului.

ADVERTISEMENT