Life

Carmen Brumă, semnal de alarmă în legătură cu o celebră dietă. Vedeta nu o recomandă în niciun caz: „Cea mai proastă variantă”

Carmen Brumă a tras un semnal de alarmă cu privire la o dietă celebră. Vedeta le recomandă tuturor să se ferească de acest regim.
23.11.2023 | 23:48
Carmen Bruma semnal de alarma in legatura cu o celebra dieta Vedeta nu o recomanda in niciun caz Cea mai proasta varianta
Carmen Brumă avertizează în legătură cu o dietă celebră. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a tras un semnal de alarmă cu privire la o dietă celebră. Iubita lui Mircea Badea a explicat că aceasta este periculoasă și că nimeni care își dorește să slăbească nu trebuie să o țină.

Carmen Brumă avertizează cu privire la o dietă celebră

Carmen Brumă oferă adesea sfaturi utile persoanelor care își doresc să ducă un stil de viață sănătos sau care vor să scape de kilograme în plus. Astfel, ea a dezvăluit ce exerciții pot fi făcute în vacanță, dar și ce greșeli trebuie evitate în timpul postului. 

ADVERTISEMENT

De această dată, Carmen Brumă a atras un semnal de alarmă cu privire la o dietă care a devenit populară în ultimele zile. Este vorba despre un regim alimentar disociat.

Voiam să vă avertizez

Chiar dacă cei care s-au ținut de acest program susțin că au văzut rapid rezultate, vedeta nu o recomandă nimănui. Iubita lui Mircea Badea a afirmat că acesta ar putea fi chiar periculoasă.

ADVERTISEMENT

„Voiam să vă avertizez, există un elogiu al unei postări despre o mizerie de dietă numită ‘333’ și care face parte din categoria dietelor disociate. Ca să mă înțelegeți, există mai multe categorii, proteice, hiperproteicele, ketogenicele și disociatele ca tipuri de dietă. Dintre toate astea, disociatele sunt cea mai proastă variantă. În cadrul dietelor disociate, cea mai proastă variantă de disociată o reprezintă această dietă 333.

Dieta e așa, trebuie să mănânci 3 zile orez, 3 zile legume și 3 zile fructe, iar orezul să fie alb fără pic de grăsime, ulei, sare, deci e o inepție această dietă. Excludem 2 macronutrienți foarte importanți, proteinele și lipidele, nu se poate mai rău de atât. Într-o dietă corectă și coerentă trebuie să ai toți macronutrienții, proteine, carbohidrați cât și lipide, categoria din care este eficient să reduci este cea de carbohidrați, dacă vrei să scazi de undeva, scazi de acolo.

ADVERTISEMENT

În niciun caz să excluzi proteine și lipide și să bagi carbohidrați la greu, nu faci decât să-ți bați joc de masa musculară a omului, îi dai niște creșteri de glicemie, poate face și un pui de rezistență la insulină, deci, mai rău decât dieta asta nu există”, a transmis Carmen Brumă pe pagina sa de Instagram. 

Carmen Brumă a explicat ce ar trebui să conțină o dietă corectă

Pe de altă parte, Carmen Brumă a explicat care sunt caracteristicile pe care o dietă adecvată ar trebui să le aibă. „Citiți mai mult când vreți să luați o hotărâre de genul. Caracteristicile unei diete pentru a da jos kilograme decare trebuie să țineți cont: 1. Dieta nu trebuie să excludă nici un macronutrient (adică proteine, glucide, lipide).

ADVERTISEMENT

2. Dieta trebuie să-ți dea ție necesarul de energie și chef de viață astfel încât să-ți poți duce activitatea zilnică obișnuită la capăt, că dacă tu trebuie să-ți iei concediu că te ții de pereți sau n-ai chef de viață, înseamnă că nu e o dietă bună. 3. O cură de slăbire trebuie să te ajute să implementezi obiceiuri sănătoase de viață pe care tu să le ții, să le urmezi și după ce termini dieta”, a adăugat Carmen Brumă.

ADVERTISEMENT