Life

Carmen de la Sălciua a vorbit despre primul ei iubit. Care a fost motivul despărțirii

05.01.2021 | 13:45
Carmen de la Salciua a vorbit despre primul ei iubit Care a fost motivul despartirii
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere, a dezvăluit cine a fost primul ei iubit și motivele care au dus la despărțire. Fanii au fost curioși să afle lucruri mai puțin știute despre artistă, care le-a răspuns sincer la întrebări. 

Deși nu activează de foarte mulți ani în industria muzicală românească, Carmen de la Sălciua a reușit să strângă milioane de fani într-un timp destul de scurt, fiind urmărită de peste 260.000 de persoane doar pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cântăreața organizează destul de des sesiuni de întrebări și răspunsuri, iar fanii profită și îi cer sfaturi legate de viață și dragoste, dar îi adresează și întrebări personale și despre carieră.

Carmen de la Sălciua a vorbit despre primul ei iubit

Carmen de la Sălciua este o cântăreață apreciată în România, fiind urmărită și pentru sinceritatea și transparența de care dă dovadă atunci când le răspunde urmăritorilor la diverse întrebări.

ADVERTISEMENT

Artista a organizat o altă sesiune de întrebări și răspunsuri, iar unul dintre fani a fost curios să afle cine și cum era primul iubit al brunetei. Carmen nu a stat pe gânduri și i-a răspuns sincer la întrebare, dezvăluind și motivul care a dus la despărțire.

Vedeta le-a mărturisit fanilor că prima ei iubire a fost în liceu, fiind o relație tipic adolescentină, iar sentimentele lor au fost destul de profunde.

ADVERTISEMENT

„Fiecare a luat-o pe drumuri separate. Eu am ales calea muzicii, iar el a ales jurnalismul, în orașe diferite. Distanța a avut un rol important în separarea noastră, dar a fost o iubire sinceră, acea iubire de adolescenți în care își e rușine să te pupi, în care mergeai la școală numa’ de drag să te vezi unul cu celălalt”, a răspuns artista.

Ulterior, artista a primit și alte întrebări pe această temă și a dezvăluit că relația respectivă a durat un an și câteva luni. Curioși să afle dacă s-a mai întâlnit cu fostul prieten, fanii nu au ezitat să o întrebe pe Carmen de la Sălciua acest detaliu, iar ea a fost, ca de obicei, sinceră.

ADVERTISEMENT

„O singură dată! Dar am trecut unul pe lângă celălalt! El era cu soția lui, eu la fel!”, a declarat vedeta.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua , despre primul ei iubit. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Carmen de la Sălciua a vorbit despre perioada liceului

Întrebată despre cum era în liceu, Carmen de la Sălciua le-a făcut fanilor o dezvăluire neașteptată și a mărturisit că era cu totul altă persoană. Deși acum este sociabilă și are un succes răsunător cu muzica, în liceu era o persoană timidă și nu avea foarte mulți prieteni.

În plus, a specificat unde se întâlnea cu băiatul de care era interesată, lucru care a dus și la întrebările despre prima iubire.

„Eram timidă! Mi-am făcut câțiva prieteni din clasă cu care petreceam foarte mult timp, am cunoscut prima dragoste în liceu, eram destul de stresată să nu lipsesc de la ore pentru că nu îmi doream să îmi dezamăgesc mama care muncea să îmi plătească școala, studiam la pian până seara târziu…asta pentru că băiatul pe care îl plăceam venea la studiu și acolo era locul nostru de întâlnire”, a recunoscut cântăreața.

Carmen de la Sălciua a declarat recent că nu există niciun bărbat în viața ei la momentul actual, după ce au existat speculații cum că ar avea o nou relație.

ADVERTISEMENT