Life

Carmen de la Sălciua își surprinde fanii: „Aici mă mărit”. De ce s-au gândit internauții la Culiță Sterp

Carmen de la Sălciua își surprinde fanii, pe Instagram. Vedeta anunțat unde se va mărita. FANATIK vă spune de ce s-au gândit internauții la Culiță Sterp
19.08.2021 | 16:00
Carmen de la Salciua isi surprinde fanii Aici ma marit De ce sau gandit internautii la Culita Sterp
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere din țara noastră. Piersele ei strâng milioane de vizualizări pe YouTube.

Și pe rețelele de socializare solista este foarte populară. Peste 284.000 de persoane îi urmăresc contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua își surprinde fanii: „Aici mă mărit”. De ce s-au gândit internauții la Culiță Sterp

Vedeta este și foarte activă în mediul online. Ea își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Dacă în plan profesional totul îi merge de minune, nu am putea spune același lucru și despre viața personală. Carmen de la Sălciua a trecut printr-un divorț.

ADVERTISEMENT

Solista și Culiță Sterp au fost căsătoriți pentru aproape doi ani. Relația lor s-a terminat iremediabil. Ulterior, artista a încercat o relație cu Cosmin Isăilă, dar nici aceasta nu a funcționat.

Recent, ea a distribuit o fotografie în care îi anunță pe internauți că acolo se va căsători: „aici mă mărit”, a scris ea în dreptul imaginii, care este surprinsă la Negrești-Oaș.

ADVERTISEMENT
Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua anunță unde se va mărita
Sursa foto: Instagram

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mulți dintre ei au întrebat-o cine este norocosul sau i-au urat casă de piatră.

În schimb, unii dintre internauți s-au gândit la fostul soț. Aceștia au sesizat că și Culiță se află în aceeași localitate și au catalogat acest lucru drept o coincidență ciudată: „Ce coincidență! Ea cântă la Negrești-Oaș și Culiță la fel ?,” a scris o femeie.

ADVERTISEMENT

Ce crede Carmen de la Sălciua despre dragoste

Recent, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri la InstaStory, Carmen de la Sălciua le-a explicat fanilor care este părerea ei despre dragoste. Ea a spus și că îi este bine singură în momentul de față.

„Dragostea poate veni când ești cel mai puțin pregătit! Fiecare om a întâlnit-o diferit,” a spus ea, potrivit Wowbiz.

„Nu am o dependență față de nimeni, sunt destul de bine pe picioarele mele și dacă va fi să vină omul pregătit pentru mine… va veni! Indiferent că am coroniță pe cap sau merg să duc gunoiul. Dumnezeu știe!”, a adăugat.

ADVERTISEMENT