Life

Carmen Harra a găsit vinovatul pentru divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea: ”Nu mă surprinde deloc”

Carmen Harra a găsit vinovatul pentru divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Ce spune clarvăzătoarea despre căsnicia celor doi?
09.01.2024 | 14:49
Carmen Harra a gasit vinovatul pentru divortul dintre Livia si Catalin Bordea Nu ma surprinde deloc
Carmen Harra a găsit vinovatul pentru divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Sursă foto: Instagram, YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Harra a vorbit despre divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Mai mult de atât clarvăzătoarea a spus și cine a fost vinovatul, dar și ce viitor va avea fosta soție a comediantului în brațele lui Spike.

Carmen Harra a găsit vinovatul pentru divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea

Livia și Cătălin Bordea au divorțat după ani buni petrecuți împreună. Se pare că aceasta s-a refugiat în brațele lui Spike, care de altfel era și un bun prieten al fostului ei soț.

ADVERTISEMENT

Ambii au atras critici dure, având în vedere gestul făcut pe la spatele lui Cătălin Bordea. Carmen Harra are însă un cu totul alt punct de vedere. Cine este, de fapt, vinovatul în divorțul celor doi?

Clarvăzătoarea spune că Livia și Cătălin Bordea ar fi avut o relație toxică. Totodată, aceasta a subliniat faptul că în realitate, Cătălin Bordea ar fi fost de vină pentru divorț și nicidecum soția sa.

ADVERTISEMENT

Ea a catalogat-o pe Livia ca fiind o iubăreață, în timp ce el doar punea ”frână” în relație. Tocmai din acest motiv, adaugă Carmen Harra, cei doi nu s-au mai putut înțelege și au ajuns în pragul despărțirii.

„Bordea și cu Livia au avut o relație dificilă, toxică. În codificarea lui se vorbește clar de un divorț, este evident că el este generatorul divorțului și nu ea. Ea este o iubăreață, iar el pune frână la relația asta. Relația dintre ei este ca pisica cu șoarecele, ei doi niciodată nu s-au înțeles”, a dezvăluit clarvăzătoarea.

ADVERTISEMENT

Relația dintre Livia și Spike merge ”de o mie de ori mai bine”

În ceea ce privește relația dintre Livia și Spike, aici, Carmen Harra spune că lucrurile merg mult mai bine aici. Totodată, ea se așteaptă să fie vorba despre o legătură de lungă durată între cei doi.

Asta în ciuda faptului că anterior, Cătălin Bordea nu se arăta încântat de alegerea făcută de fosta sa soție. Clarvăzătoarea a mai adăugat că întreaga poveste nu a surprins-o. Ea dezvăluie că de vină sunt și anumite relații karmice, dar și niște experiențe anterioare.

ADVERTISEMENT

„Livia cu Spike are o relație karmică, poate să meargă. Ei undeva au o memorie, ceva există între ei. Ea s-a simțit demult conectată cu Spike. Relația lor merege de o mie de ori mai bine cu Spike, decât cu soțul ei de care a divorțat. Bordea are o relația karmică cu Spike și nevasta lui la fel, din vieți anterioare. Aș putea spune că într-o viață anterioară, acest triunghi a mai experimentat așa ceva.

În alt timp, eu îi văd pe ei doi că s-au bătut de la ea. Poate pare fantezie, dar anul lui Bordea coincide cu anul în care se naște Spike, iar codul Liviei corespunde cu codul lui Spike. Deci, tot ce se întâmplă acum este o repetare a unei existențe anterioare. Nu mă surprinde deloc, exact așa trebuia să se întâmple”, a mai adăugat Carmen Harra, potrivit WOWbiz.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: