Life

Carrefour bagă la ofertă produsul pe care toți românii îl vor vara. Prețul e redus doar câteva zile

Produsul de vară, adorat de toți românii, și care este la ofertă, la Carrefour. Reducerea, valabilă pentru un interval scurt.
21.07.2023 | 19:00
Carrefour baga la oferta produsul pe care toti romanii il vor vara Pretul e redus doar cateva zile
Despre ce produs este vorba. Sursa foto: Revista Progresiv
ADVERTISEMENT

Reduceri la Carrefour. Supermarketul a pregătit noi oferte pentru clienții care îi trec pragul. Un produs care este adorat de toți românii, pe timp de vară, se găsește la un preț mai mic pe rafturi. Este ideal pentru o cură de slăbit și îți oferă stare de sațietate.

Produsul de vară, adorat de români, care este la reducere la Carrefour

La Carrefour sunt multe promoții până pe 29 iulie. Drept urmare, dacă ai în plan să faci cumpărături și nu vrei să cheltuiești sume mari, poți profita de oferta supermarketului, care este, iată, temporară. Unul dintre produsele cel mai des consumate în sezonul de vară se va putea achiziționa la un cost foarte scăzut.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre pepenele verde, mai exact, cel de tip ”Filiera Calității”, care are o reducere de la 3, 49 lei kilogramul, la 1, 79 lei. Pepenele se recomandă de către specialiști pentru un regim alimentar echilibrat, dar este util și în rutina de înfrumusețare a femeilor.

Proprietățile pepenelui sunt numeroase. Îl poți aplica pe față, ca mască, și îți va oferi strălucire și senzația de răcoare. Îndepărtează printre cele mai dure impurități și poate fi un înlocuitor foarte bun al unei măști achiziționate din comerț.

ADVERTISEMENT

Din pepene se mai pot face și sucuri sau înghețată. Un suc din pepene te va curăța și îți va regla sistemul digestiv. Conținutul mare de apă pe care îl are acest fruct îți va asigura și un procent din aportul de apă de care avem nevoie zilnic, în jur de 70%.

Ce alte produse mai sunt la reducere la Carrefour până pe 29 iulie

Pe lângă pepene, la Carrefour se mai găsesc până în perioada menționată și alte produse la reducere. De exemplu, o vrăbioară de vită, fără os, și măturată, costă 9, 90 lei, de la 12 lei. Pentru cei care iubesc și carnea de rață, pot cumpăra untură din această pasăre, cu 29, 90 lei, de la 35 de lei, conform catalogului online.

ADVERTISEMENT

Pentru iubitorii de desert, pot achiziționa o savarină, de tipul ”Mini Baba au Rhum”, la prețul de 3, 99 lei, de la 4, 99 lei. Totodată, pe rafturile magazinului se mai află și tartă ”Vergeoise cu mere” la prețul de 5, 99 lei, de la 7, 90 lei.  Cei care vor să aibă parte de un mic dejun pe bază de croissant, vor găsi un pachet de 10 bucăți la prețul de 8, 49 lei, de la 15, 12 lei.

Tot la categoria deserturi la reducere se află până pe 29 iulie și prăjitura ”Trianon” cu spumă de ciocolată. Într-o cantitate de 390 de grame, valorează 44, 99 lei, de la 54, 90 lei. De asemenea, 2 bucăți de ecleruri costă 9, 99 lei, de la 12, 49 lei.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vor să gătească un preparat pe bază de paste de tomate, la Carrefour vor găsi ”Pastă de tomate Reflets de France”, la suma de 3, 99 lei, de la 5, 05 lei. O reducere nu foarte mare, dar care cu siguranță contează în această perioadă marcată de scumpiri.

ADVERTISEMENT
Tags: