Life

Carrefour, parteneriat cu Netflix. Cum vor fi atrași și fidelizați clienții

Carrefour, colaborare neașteptată cu Netflix. În ce fel vor fi ademeniți cumpărătorii și care sunt beneficiile de care au parte.
22.01.2024 | 11:24
Carrefour parteneriat cu Netflix Cum vor fi atrasi si fidelizati clientii
Carrefour, colaborare neașteptată cu Netflix. În ce fel vor fi ademeniți cumpărătorii și care sunt beneficiile de care au parte. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carrefour, parteneriat cu Netflix. Cum vor fi atrași și fidelizați clienții. Compania multinațională, care are numeroase magazine și în țara noastră, are în plan să atragă tot mai multe persoane fidele de partea sa.

Carrefour, colaborare neașteptată cu Netflix. În ce fel vor fi ademeniți cumpărătorii și care sunt beneficiile de care au parte

Carrefour a semnat o colaborare neașteptată cu Netflix. În ce fel vor fi ademeniți cumpărătorii și care sunt beneficiile de care au parte. Retailerul e primul care face un parteneriat surprinzător cu celebra platformă de streaming.

ADVERTISEMENT

Firmele au dezvoltat un proiect care se numește Carrefour Plus. Acesta este, de fapt, un abonament oferit locuitorilor din Rouen și Bordeaux, Franța. Momentan este disponibil doar în aceste regiuni de pe pământ.

În situația în care va funcționa urmează să se extindă și în alte locuri din Franța. Cât despre beneficiile de care au parte clienții, compania anunță că este vorba de o reducere de 10% la toate brandurile proprii Carrefour.

ADVERTISEMENT

De asemenea, potrivit jurnaliștilor de la European Supermarket Magazine, cei care se bucură de această ofertă inedită mai au parte de un abonament Netflix Standard, cu publicitate, pentru suma de 5,99 euro/lună.

Totodată, Carrefour și Netflix promit prin intermediul acestei oferte un număr foarte mare de produse la care au acces clienții Carrefour Plus. Mai exact, este de nu mai puțin de 6.000 de alimente, după cum anunță chiar platforma de streaming pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Ce alte avantaje au clienții de la Carrefour Plus

Printre avantajele pe care le mai au clienții de la Carrefour Plus se mai numără și faptul că aceștia beneficiază de livrare gratuită în cazul comenzilor de peste 60 de euro. Acest nou serviciu pare să fie unul important pentru cumpărători.

„La Carrefour încercăm întotdeauna să inovăm și să propunem noi servicii și promoții în încercarea de a îmbunătăți expriența clienților noștri și de a le proteja puterea de cumpărare.

ADVERTISEMENT

Acest lucru reflectă dorința noastră de a crea o preferință pentru Carrefour”, a declarat Caroline Dassié, director în cadrul Grupului Carrefour, mai arată sursa citată. Circa 10 magazine participante vor oferi produse Netflix, printre care se numără: figurine, tricouri, căni, genți și postere.

ADVERTISEMENT
Tags: