Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu a reacționat după ce Pușcaș i-a făcut păcălici pe Stanciu și compania. „Are frustrările lui”

Marcel Pușcaș nu a avut milă de "tricolori" în ciuda unei calificări istorice la Euro 2024. Pușcaș a discreditat performanța României pe motiv că a întâlnit adversare modeste.
23.11.2023 | 23:01
Cartu a reactionat dupa ce Puscas ia facut pacalici pe Stanciu si compania Are frustrarile lui
“O GENERATIE DE PACALICI!” OFICIALUL FCU Craiova, REACTIE SOCANTA dupa CALIFICAREA Romaniei. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a obținut o performanță remarcabilă la Euro 2024 și a terminat pe primul loc în grupa de calificare după o victorie cu 1-0 împotriva Elveției, pe Național Arena. Deși succesul colectiv al României a fost evident, nu toată lumea a fost încântată de reușita formației lui Iordănescu.

Marcel Pușcaș a criticat naționala României

“De ce crezi, ce l-a apucat pe Marcel Pușcaș să scrie că e generația păcălicilor, că e o generație de păcălici. A scris pe Facebook că ‘E o generație de păcălici, cum poți să-i compari cu Hagi, cu Dobrin, când ei au jucat cu Kosovo?'”, a întrebat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“Nimeni nu trebuie să îi compare valoric, e clar că nu ai cum. Nu poți avea la dispoziție tot timpul generații de tipul lui Hagi sau Popescu. Este jignitor, e părerea lui, el are probabil frustrările lui.

În general nu îl comentez pe Marcel Pușcaș pentru că nu am, știți discuțiile mele cu el și nu am cum să intru în discuții cu el. E prea mult. Noi comparăm performanța, ei au scris o filă de istorie pozitivă prin această calificare.

ADVERTISEMENT

Rămâne scrisă acolo, în 2024 s-au calificat la Europene. Este prea mult, dar fiecare se exprimă cum crede el de cuvință. Nu comentez, nu intru în polemici, am și eu standardele mele”, a declarat Sorin Cârțu.

România s-a calificat la Euro 2024 de pe prima poziție

Performanțele individuale ale jucătorilor din echipa națională a României la calificările pentru Euro 2024 sunt de pus în ramă. Burcă ocupă poziția a treia în clasamentul jucătorilor cu cele mai multe baloane recuperate în faza preliminară, cu un total de 69 de recuperări.

ADVERTISEMENT

Nicolae Stanciu ocupă locul 3 în topul jucătorilor cu cele mai multe șuturi spre poartă. Căptianul României a avut 29 de încercări. Pe primul loc în acest top este Cristiano Ronaldo cu 47 de șuturi, iar pe doi se află  Kylian Mbappe cu 38.

“Dacă generația asta tot de păcălici e, cei care merg la Campionatul European, nemții tot păcălici sunt. Puțin cam mult, nu poți să compari generație cu generație, sau jucător cu jucător”, a declarat Adrian Ilie, completat de Florin Gardoș: “Ale noastre, cei care nu ne-am calificat, ăștia cum suntem?”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Marcel Puscas a criticat nationala Romaniei

 

ADVERTISEMENT