Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cârțu, despre marea greșeală a lui Mihai Rotaru: “Prea sentimental”

Sorin Cârţu a dezvăluit una dintre greşelile lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova: "Prea sentimental". Fostul preşedinte consideră că unii jucători nu meritau încrederea oarbă a patronului.
26.07.2023 | 10:50
Cartu despre marea greseala a lui Mihai Rotaru Prea sentimental
Cârțu, despre marea greșeală a lui Mihai Rotaru: “Prea sentimental”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova nu a câştigat niciodată titlul în era Mihai Rotaru, deşi investiţiile în clubul oltean au fost la cel mai înalt nivel. Salarii mari, condiţii excelente, dar la capitolul trofee, oltenii au două Cupe şi o Supercupă.

Sorin Cârțu, despre marea greșeală a lui Mihai Rotaru: “Are o doză mare de sentimentalism”

Fostul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că una dintre greşelile lui Mihai Rotaru este faptul că era prea sentimental în relaţia cu unii jucători care nu meritau:

ADVERTISEMENT

“Decizia este la Mihai Rotaru, dacă decide să scape de unul sau altul. El a făcut nişte gesturi la un moment dat pe care le-am discutat. Au fost nişte jucători care nu au evoluat foarte bine. 

În discuţiile cu mine spunea că jucătorii respectivi vor pleca, nu vor mai avea contract, dar are o doză mare de sentimentalism. Eu i-am imputat-o în discuţii particulare. I-am spus că e prea sentimental cu câţiva jucători.

ADVERTISEMENT

Şi uitaţi-vă la cei care au jucat cu Tbilisi, Laci, Beer Sheva. Un nucleu de jucători pe care el i-a ţinut din sentimentalism. El a crezut în jucătorii respectivi şi ei nu dovedeau. Am avut o şansă fantastică în finala cu CFR-ul.

“Iubeşte foarte mult unii jucători care nu meritau încrederea şi dragostea patronului”

Anul următor iar suntem în obiectivele de campionat şi Cupă. Pierdem meciuri uşoare cu Clinceni şi Târgovişte. Este un nucleu, nişte jucători care au făcut parte mereu din lot. 

ADVERTISEMENT

Nu am avut certuri, dar mi-am spus punctul de vedere. Este foarte sentimental, iubeşte foarte mult unii jucători care nu meritau încrederea şi dragostea patronului. Şi Ivan, a mai fost şi treaba cu Nistor şi Vătăjelu. 

Erau şi nişte cumetrii pe aici. Au fost făcute nişte gesturi în ultimii ani care trebuiau făcute mai demult. Eu nu sunt omul care să ţină supărarea şi nici el faţă de mine. 

ADVERTISEMENT

Rotaru a venit la Craiova în cel mai greu moment al oraşului. A cheltuit bani. Sunt nişte greşeli omeneşti, ar fi meritat să ia campionatul. Niciodată nu m-am simţit în calitatea de conducător, să fiu la modul ăsta elevat în care a fost ţinută echipa”, a spus Cârţu la FANATIK SUPERLIGA.

Cârţu, despre greşeala lui Mihai Rotaru la Craiova

ADVERTISEMENT