Life

Casa renumită din Capitală, în vizorul turiștilor de pretutindeni. A îmbrăcat straie de sărbătoare și arată fabulos

Imobilul celebru din București, în atenția călătorilor din toate colțurile lumii. A fost împodobit de Crăciun și arată extraordinar.
05.12.2023 | 13:35
Casa renumita din Capitala in vizorul turistilor de pretutindeni A imbracat straie de sarbatoare si arata fabulos
Imobilul celebru din București, în atenția călătorilor din toate colțurile lumii. A fost împodobit de Crăciun și arată extraordinar. Sursa foto: xplorer.ro
ADVERTISEMENT

Casa renumită din Capitală, în vizorul turiștilor de pretutindeni. A îmbrăcat straie de sărbătoare și arată fabulos. Locuința istorică are o fațadă decorată în această iarnă de cel mai apreciat artist floral din Europa.

Imobilul celebru din București, în atenția călătorilor din toate colțurile lumii. A fost împodobit de Crăciun și arată extraordinar

Imobilul celebru din București, în atenția călătorilor din toate colțurile lumii. A fost împodobit de Crăciun și arată extraordinar. Clădirea este Casa Mița Biciclista din Piața Amzei, care de la 1 decembrie 2023 are podoabe de sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Creatorii care au venit cu ideea fațadei de Crăciun sunt cei mai buni floriști și designeri din Europa. Ei au fost coordonați de Mantas Petruskevicius, un renumit artist floral și designer de evenimente, recunoscut la nivel mondial.

Mai exact, celebrul designer are un talent ieșit din comun și o pasiune pentru concepte de decor unice, dovadă că a folosit 11 lămpi speciale de 2,5 metri înălţime, aproape 50 de candele gigant și peste 200 de metri de ghirlande de brad.

ADVERTISEMENT

De asemenea, creatorii de la Casa Mița Biciclista au utilizat 2.000 de metri de lumină led şi 6 brazi cu o înălţime de patru metri. Clădirea este un loc extrem de instagramabil perioada aceasta din an, așa cum a fost și în 2022.

Oamenii sunt foarte încântați de decorațiunile și luminile care împodobesc imobilul. Turiștii din toate colțurile lumii au rămas impresionați de imobilul care a găzduit în primele zile din decembrie și câteva evenimente.

ADVERTISEMENT
Casa Mița Biciclista din Piața Amzei
Casa Mița Biciclista din Piața Amzei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Casa Mița Biciclista, un loc instagramabil din București

„Destul de impresionant având în vedere că eu sunt din Constanţa şi la noi nu prea se împodobeşte în felul acesta”, a declarat un tânăr care s-a fotografiat deja în locul instagramabil din București, pentru antena3.ro.

„Este pentru prima dată când venim. Am văzut pe instagram, pe Facebook, ştiri, comunicate de presă şi am fost curioasă să văd despre ce e vorba. Este foarte frumos. Este ceva deosebit şi, ca drept dovadă, toată lumea vine să facă poze”, a completat o turistă.

ADVERTISEMENT

Edmond Niculușcă, președintele și fondatorul ARCEN, a mărturisit că în momentul de față Casa Mița Biciclista reprezintă un cadou oferit bucureștenilor, dar și turiștilor care vin din toate colțurile țării sau lumii.

ADVERTISEMENT
Tags: