Life

Căsătoriți pe nevăzute, un reality show experimental bazat pe știință. Cum vrea Pro TV să dea lovitura

Cel mai urmărit experimental social al momentului, Căsătoriți pe nevăzute, va fi difuzat la Pro TV.
22.05.2021 | 17:55
Casatoriti pe nevazute un reality show experimental bazat pe stiinta Cum vrea Pro TV sa dea lovitura
Căsătoriți pe nevăzute, un reality show experimental bazat pe știință. Cum vrea Pro TV să dea lovitura. Sursa foto: channel4.com.
ADVERTISEMENT

Căsătoriți pe nevăzute este un reality show difuzat în peste 20 de țări din lume. Este o emisiune unică bazată pe știință, în care persoanele singure își pot găsi perechea perfectă.

Concurenții sunt ajutați de experți în genetică și psihologie să găsească persoana cu care se vor căsători.

ADVERTISEMENT

Căsătoriți pe nevăzute, un reality show experimental bazat pe știință

Căsătoriți pe nevăzute este un format unic de televiziune. Pot participa doar concurenți care nu au reușit încă să-și găsească jumătatea prin metode tradiționale. Aceștia vor fi ajutați de experți în mai multe domenii care trebuie să le găsească perechea perfectă.

Experți în genetică și psihologie vor face mai multe teste și analize pentru a putea stabili compatibilitatea dintre concurenți.

ADVERTISEMENT

Participanții vor fi supuși mai multor teste și vor fi potriviți cu o persoană total necunoscută, dar compatibilă cu care se vor căsători.

Căsătorie bazată pe știință

Potrivit celor mai recente studii efectuate de specialiști 70% dintre oameni au reușit să aibă o relație stabilă doar după ce au primit ajutor specializat. Alți specialiști au stabilit că aproximativ 40% dintre oameni repetă aceleași tipare în relațiile de cuplu.

ADVERTISEMENT

De aici a pornit și ideea emisiunii experiment bazată doar pe știință. Sunt implicați mai mulți experți pentru a obține date cât mai corecte.

Specialiști în psihoterapie, psihosexologie, psihologie, genetică și relații interumane vor efectua o serie de teste pentru a stabili compatibilitatea dintre concurenți.

ADVERTISEMENT

Ce teste vor face concurenții

Specialiștii vor stabili cuplurile perfecte după o serie de analize amănunțite. Participanții la acest show vor trece prin teste de feromoni, teste psihologice, atractivitate și ADN. În timpul acestor experimente participanții nu vor intra în contact unul cu celălalt.

Concurenții își vor întâlni sufletul pereche pentru prima dată în fața ofițerului stării civile. Abia după nuntă se vor putea cunoaște și vor putea să-și petreacă timpul împreună. După o perioadă vor stabili dacă își vor continua viața împreună sau dacă vor divorța.

Emisiunea, Căsătoriți pe nevăzute, este difuzată în peste 20 de țări la ora actuală. Printre acestea se numără SUA, Danemarca, Israel, Africa de Sud sau Australia și se bucură de un real interes din partea telespectatorilor.

 

ADVERTISEMENT
Tags: