Sport

Rapid a ochit doi jucători de la Clinceni! Salariu şocant solicitat de Moulin. Exclusiv

Rapid vrea să transfere doi jucători de la Academica Clinceni în această iarnă. Giuleştenii s-au lovit însă de pretenţiile uriaşe ale lui Thibault Moulin.
07.01.2022 | 14:05
Rapid a ochit doi jucatori de la Clinceni Salariu socant solicitat de Moulin Exclusiv
Thibault Moulin şi Bautista Cascini, alături de sigla Rapidului. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid Bucureşti mută şi pe piaţa transferurilor. FANATIK a aflat că giuleştenii au pus ochii pe doi jucători de la Academica Clinceni. Este vorba de Thibault Moulin şi Bautista Cascini.

Rapid a ochit doi jucători de la Clinceni! Moulin şi Cascini au reziliat cu Academica

Cei doi jucători şi-au reziliat în această iarnă contractele cu echipa ilfoveană şi ar putea continua în Liga 1 la Rapid Bucureşti, echipă care speră să prindă play-off-ul, în primul sezon de la promovare.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, francezul Thibault Moulin avea un salariu lunar de 9000 de euro la Academica Clinceni, sumă uriaşă pentru pretenţiile echipei aflate pe ultimul loc în clasament.

Moulin a cerut 9000 de euro salariu! Şansa Rapidului: francezul a plătit şcoala copiilor până în vară

În negocierile cu giuleştenii, Moulin a cerut acelaşi salariu, însă oficialii Rapidului au considerat că pretenţiile fotbalistului sunt exagerate. Totuşi, nu este exclus ca cele două părţi să se înţeleagă pe un salariu mai mic.

ADVERTISEMENT

Thibault Moulin ar putea accepta un contract mai mic dintr-un motiv surprinzător. Din informaţiile noastre, jucătorul Clinceniului a plătit până în vară şcolarizarea copiilor săi şi cel puţin până atunci vrea să rămână în România.

Astfel, şansa Rapidului ţine de faptul că Moulin are copii la şcoală în România. Jucătorul francez a fost transferat de Academica în ianuarie 2021 de la MOS Caen şi în acest sezon a evoluat în 14 meciuri.

ADVERTISEMENT

Bautistca Cascini, unul dintre cei mai buni jucători de la Academica în turul campionatului

Celălalt jucător ochit de giuleşteni este Bautista Cascini. Adus în luna septembrie de la FC Botoşani, Cascini a jucat în 20 de meciuri în actuala stagiune pentru Academica, lipsind doar cu Farul şi FC U Craiova.

Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Academicii în prima parte a campionatului. A reuşit să marcheze de şapte ori şi a dat o pasă decisivă, în cele 20 de meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif, despre transferuri: “Poate vor mai veni doi, maximum trei jucători”

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a declarat că vor mai veni doi sau trei jucători la echipă pentru a completa lotul:

“Atât eu cât şi băieţii cred că suntem pregătiţi să începem asaltul către play-off.  Aceştia suntem, poate vor mai veni doi, maximum trei jucători. Ne mai trebuie doi-trei jucători pentru a acoperi lipsuri numerice”, a spus antrenorul.

Rapid este pe locul 7 în Casa Pariurilor Liga 1, cu 32 de puncte. Echipa lui Iosif este la egalitate cu Farul Constanţa şi Universitatea Craiova.

  • 650.000 de euro este cota lui Bautista Cascini
  • 31 de ani are Thibault Moulin

 

ADVERTISEMENT