Pariuri sportive

Câștig de peste 120.000 de lei! A dat lovitura cu SuperPariuri

Un parior extrem de inspirat și norocos a dat lovitura și a reușit să câștige peste 120.000 de lei. S-a folosit în mod special de SuperPariuri.
05.02.2024 | 15:55
Un parior a dat lovitura și a câștigat peste 120.000 de lei cu SuperPariuri. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Câștigul fabulos cu SuperPariuri vine la o săptămână după ce un alt parior inspirat a dat lovitura la Superbet și a reușit să câștige aproape 80.000 de lei cu 20 de evenimente din fotbal și tenis. Norocosul a avut de așteptat o perioadă de 3 săptămâni.

Câștig de peste 120.000 de lei! A dat lovitura cu SuperPariuri

Luna februarie a început cum nu se poate mai bine pentru un parior, care a câștigat peste 120.000 de lei cu doar 11 meciuri. Marele câștig nu ar fi fost posibil fără bonusurile acordate cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Biletul a fost compus exclusiv din meciuri de fotbal din cele mai tari campionate ale Europei. Norocosul a construit o cotă totală de 942,69 la Superbet, în timp ce miza de pe bilet a fost de 100 de lei.

În acest mod a luat naștere suma fabuloasă de pe bilet. Cu noroc, inspirație și curaj, omul nostru a câștigat suma totală de 122.550,74 de lei. Cert este că nu mai puțin de 28.280,94 de lei din suma totală au venit ca urmare a bonusurilor puse în joc de Superbet. Omul nostru a beneficiat de un SuperBonus de 30%.

ADVERTISEMENT

Cum a arătat marele bilet câștigător

Cotele de pe biletul câștigător la pariuri au fost în medie asemănătoare de la cea mai mică (1,67) la cea mai mare (2,90). Evenimentele de pe biletul câștigător au avut loc luni, 4 februarie, iar toate meciurile au început de la aceeași oră.

Primul eveniment de pe bilet a fost Chelsea – Wolves, scor 2-4. Omul nostru a ales inspirat un SuperPariu care presupunea ca Chelsea să aibă peste 3,5 șuturi pe poartă, Chelsea să marcheze peste 0,5 goluri și tot Chelsea să aibă peste 4,5 cornere.

ADVERTISEMENT

Varianta aleasă a fost câștigătoare și cota de 1,75 s-a înverzit. Emoții au fost la derby-ul Manchester United – West Ham. Omul nostru a ales varianta „interval goluri: 3-6”. Gazdele au învins cu 3-0, însă ultimul gol a fost marcat abia în minutul 84.

Bilet

Cea mai mare cotă de pe bilet a fost la Anorthosis Famagusta – Pafos. Inspirat, marele câștigător a ales varianta „total goluri Anorthosis Famagusta: peste 1,5”. Gazdele au marcat de două ori și, astfel, biletul a devenit câștigător.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a câștigat o avere, cu 100 de lei. Inspiratul parior a profitat de toate bonusurile oferite de Superbet. Tu poți fii următorul care dă lovitura la pariuri. Ai nevoie de curaj, inspirație și noroc pentru a scrie o filă de istorie.

ADVERTISEMENT