Sport

Câștig uluitor la pariuri. A dat cash out la momentul potrivit și a luat peste 30.000 de lei

Unul dintre cele mai spectaculoase bilete de pariuri din 2023 s-a jucat la Superbet. 10 meciuri și un cash out venit atunci când trebuie i-au adus un câștig de peste 30.000 de lei.
20.05.2023 | 20:02
Castig uluitor la pariuri A dat cash out la momentul potrivit si a luat peste 30000 de lei
ADVERTISEMENT

După ce un parior s-a îmbogățit în urma unui bilet întins pe nu mai puțin de opt zile, acum a venit rândul unuia care a mizat totul pe meciurile de fotbal jucate joi, 18 mai, și a avut numai de câștigat.

A jucat la pariuri un bilet fabulos cu 10 de meciuri și a câștigat peste 30.000 de lei

Zi de vis pentru un parior extrem de inspirat, care a dat marea lovitură cu 10 meciuri de fotbal și a câștigat peste 30.000 de lei. El intră, astfel, în galeria celor care și-au asigurat vacanța cu banii luați de la Superbet.

ADVERTISEMENT

Omul nostru a ținut să joace varianta ”interval goluri” la toate cele zece partide, dintre care unele fără o importanță majoră, și a mizat 90 de lei, ceea ce ne arată că a fost destul de sigur că alegerile sale au fost unele corecte.

Trebuie spus din capul locului că omul nostru a riscat extrem de mult, având o singură cotă sub 2,00 și două care au depășit 3,00. A scos o cotă finală  de 5755,78, dar a fost nevoit să stea atent pe bilet, deoarece a fost la un pas să piardă marele pot.

ADVERTISEMENT

A fost extrem de vigilent, a dat cash out la un meci în momentul oportun și așa s-a ales cu un premiu de 31.247,77. De această dată a câștigat el, dar o poți face și tu, mai ales că Superbet pune în joc bonusuri consistente.

A dat cash out la un meci de Conference League

Așa cum era de așteptat, la un bilet cu cote atât de mari nu puteau lipsi emoțiile. Și au fost destule. La meciul Chlef – Biskra, din campionatul Algeriei, unde a mizat ”3-4 goluri” la o cotă de 3,40, reușita gazdelor de 2-1 a venit abia în minutul 90.

ADVERTISEMENT

Câștig pariuri 30000 de lei

A tremurat serios și la întâlnirea Abha – Al Ettifaq, din campionatul Arabiei Saudită. A pus ”3-5 goluri”, la o cotă de 2,00, iar jocul s-a încheiat cu scorul de 2-1, dar golul oaspeților a venit abia în minutul 90+1.

Însă, inspirația care i-a adus marele câștig a venit la meciul AZ Alkmaar – West Ham, din manșa retur a semifinalelor Conference League. A ales să joace varianta ”3-4 goluri” la o cotă de 2,70, dar reușitele întârziau să apară. Speriat că poate pierde biletul, omul nostru a dat cash out. Și bine a făcut, deoarece jocul s-a încheiat cu victoria ”ciocănarilor” doar cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Câștig pariuri 30000 de lei

Pare că a fost atât de simplu pentru acest parior să își asigure un profit de peste 30.000 de lei, însă este clar că totul a fost calculat. A mai fost inspirație și, desigur, o atenție sporită la super bonusurile oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT