Sport

Câștiguri uriașe în Liga Campionilor. Liverpool, Real Madrid și PSG îți aduc peste 20.000 de lei

Meciurile de miercuri din etapa a 5-a a Ligii Campionilor, în care joacă Liverpool, Real Madrid sau PSG, îți pot aduce un profit de peste 20.000 de lei
23.11.2021 | 19:18
Castiguri uriase in Liga Campionilor Liverpool Real Madrid si PSG iti aduc peste 20000 de lei
Biletul cu meciuri de miercuri din Liga Campionilor ar putea aduce un profit de peste 20.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Regalul fotbalistic continuă și miercuri în grupele Ligii Campionilor, cu super meciuri în care vor evolua granzii Liverpool, Real Madrid și Inter Milano, dar și „miliardarii” de la Manchester City și PSG, care se întâlnesc în duel direct pe „Etihad”. Este ocazia perfectă pentru un nou super bilet la pariuri, care la finalul zilei ne-ar putea băga în buzunare o sumă cu adevărat consistentă.

Din cele 8 partide programate miercuri în Liga Campionilor, am obținut o cotă de 621, iar cu o miză de 30 de lei ați putea obține un  profit de aproape 20.500 de lei, mai ales că veți beneficia și de un bonus consistent de la Superbet, în valoare de peste 2.600 de lei.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Așa cum au avut doi jucători care au dat adevărate lovituri în ultima perioadă: unul a transformat o miză de 20 de lei într-un profit de peste 4.000 de euro, iar altul a câștigat peste 19.000 de lei cu o miză de 100 de lei pe cornere în preliminariile Mondialului din Qatar.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Cotă 2,00 pentru goluri multe la Manchester City – PSG și un câștig de peste 20.000 de lei cu super biletul la pariuri

În Grupa A, Manchester City și PSG (englezii au un punct avans în clasament) se luptă pentru prima poziție, în timp ce duelul dintre Club Brugge și RB Leipzig (3 puncte avans pentru belgieni) are ca miză locul 3, ce asigură prezența în primăvara Europa League. Pentru a termina pe primul loc, Messi și colegii săi trebuie să câștige pe tărâm englez, însă nici băieții lui Guardiola nu se vor da la o parte, astfel că anticipăm un duel încins, pe muchie de cuțit, cu goluri de ambele părți. Vom alege varianta combinată „GG3+”, mai ales că și cota este excelentă, de 2,00.

În schimb, în celălalt meci al grupei A, vom merge pe mâna oaspeților, chiar dacă sunt ultimii în clasament, și vom opta pentru combinația „X2&3+”, la o cotă de 2,35.

ADVERTISEMENT

În Grupa B, Liverpool e calificată matematic în „optimi” și joacă pe teren propriu contra unui Porto aflat în luptă cu Atletico pentru poziția secundă. „Cormoranii” nu prea mai au de ce să forțeze, e posibil ca Jurgen Klopp să folosească mai mulți jucători din linia a doua, așa că oaspeții au șansa lor. Anticipăm un duel cu goluri și vă propunem o cotă de 2,10 pentru pronosticul „GG3+”.

Atletico întâlnește pe teren propriu un AC Milan ieșit complet din ecuația calificării, astfel că nu are la îndemână decât varianta victoriei, pentru a se menține în fața lui Porto. Nu va fi însă un meci spectaculos, cu goluri, pentru că stilul lui Simeone e să joace la rezultat, de aceea alegem combinația „1&0-3 goluri”, la o cotă de 2,30.

ADVERTISEMENT

Și nu uita nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Poţi profita acum de ea și vei avea o şansă în plus să dai o super lovitură cu meciurile de miercuri din Liga Campionilor.

3,10 e cota de la Sporting – Dortmund care ne poate îmbogăți

În Grupa C, Ajax e sigură de primul loc și merge în excursie la Beșiktaș, fără niciun punct sau perspective de calificare, nici măcar în Europa League. Fiind vorba de un meci fără miză pentru ambele formații, e de așteptat să primeze spectacolul, așa că cea mai la îndemână variantă ni se pare „GG3+”, cotată cu 2,05.

În celălalt joc al grupei, decisiv pentru ocuparea locului secund, Sporting și Dortmund (ambele cu câte 6 puncte) se întâlnesc la Lisabona, iar învingătoarea ia o opțiune serioasă pentru calificare. Chiar dacă se va juca pe viață și pe moarte, nu va lipsi spectacolul, mai ales că se întâlnesc două formații foarte ofensive, motiv pentru noi să forțăm o cotă de 3,10 pentru pronosticul „GG4+”.

În Grupa D, Inter Milano e mare favorită pe teren propriu în fața lui Șahtior Donețk, iar cota de 2,10 pentru „1&2-4 goluri” trebuie speculată negreșit. La fel cum trebuie procedat și cu cea de 2,05 pentru „2&3-5 goluri” de la Sheriff Tiraspol – Real Madrid, celălalt meci al grupei.

Din cele 8 meciuri selectate am obținut o cotă de 621, iar cu miza de 30 de lei puteți obține un câștig de aproape 20.500 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate marți în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT