Sport

Leo Messi dă cărțile pe față despre viața la Paris. Adevărul despre Sergio Ramos și veste mare pentru fanii Barcelonei

Leo Messi a început să se acomodeze la PSG și evoluțiile sale sunt în creștere, iar într-un interviu a dezvăluit că marele său rival din La Liga și actualul său coechipier, Sergio Ramos, este o persoană deosebită.
23.11.2021 | 15:33
Leo Messi da cartile pe fata despre viata la Paris Adevarul despre Sergio Ramos si veste mare pentru fanii Barcelonei
Hotelul lui Messi poate fi demolat Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Starul argentinian a marcat în weekend primul său gol în Ligue 1, la cea de-a șasea apariție. El a luat pe cont propriu o acțiune, pe care a finalizat-o cu un șut cu piciorul stâng, la colțul lung.

Anterior, Messi mai reușise să puncteze de trei ori în tricoul lui Paris Saint-Germain, de fiecare dată în Champions League.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, lăudat de Leo Messi

Revenit la Paris după ce a calificat naționala Argentinei la Cupa Mondială din 2022, Leo Messi se pregătește de marele meci cu Manchester City din Champions League, dar a avut timp și de un interviu pentru cotidianul Marca în care vorbește numai de bine despre Sergio Ramos.

Interviul integral va apărea abia marți, 23 noiembrie, dar ziarul spaniol a dat publicității câteva fragmente din discuția cu starul argentinian. O parte extrem de interesantă este aceea când Messi îl laudă pe fostul său rival de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al ”galacticilor” nu a apucat încă să debuteze la PSG, însă i-a captivat pe noii săi colegi prin felul său de a fi. ”Sergio Ramos este un coechipier ideal”, a declarat Leo Messi despre internaționalul spaniol.

Argentinianul pariază pe reușita lui Xavi

Superstarul argentinian nu poate uita perioada minunată petrecută la FC Barcelona și consideră că formația catalană va reuși să treacă peste pasa mai proastă în care se află și este de părere că aducerea lui Xavi Hernandez ca antrenor este un plus.

ADVERTISEMENT

”Cu Xavi, Barcelona va crește. Este un antrenor care știe multe și cunoaște perfect clubul”, este de părere Lionel Messi, cel care a jucat timp de 11 ani pe Camp Nou alături de Xavi Hernandez.

Cum vede Messi lupta pentru Champions League

Considerat de multă lume cel mai bun fotbalist din toate timpurile, Messi a vorbit despre acomodarea sa la Paris și consideră că PSG este una dintre favoritele la câștigarea Champions League, însă precizează că mai sunt multe lucruri de pus la punct.

ADVERTISEMENT

”Toată lumea spune că suntem marii favoriți și nu voi nega că suntem printre candidați după nume, dar mai avem nevoie de câteva lucruri pentru a fi o echipă cu adevărat puternică. Nu este întotdeauna ușor să ai o echipă plină de vedete, dar vestiarul este unit”, a mai spus argentinianul.

În interviul care fi publicat integral marți, Leo Messi a mai vorbit despre viața pe care o duce la Paris, despre Real și Atletico Madrid, despre revenirea lui Dani Alves la Barcelona, dar și despre Cupa Mondială de la finalul anului viitor.

Messi a semnat în vară un contract pe două sezoane cu drept de prelungire pe încă unul cu PSG și dacă va rămâne toți cei trei ani în capitala Franței venitul său numai din salariu se va ridica la 110 milioane de dolari.

Lionel Messi insistă să revină la Barcelona

Superstarul lui PSG și-a reiterat dorința de a se întoarce într-o bună zi la Barcelona și să ajute clubul indiferent sub ce formă.

”Mereu am spus că o să mă întorc la Barcelona la un moment dat, deoarece acolo este casa mea. Am trăit acolo. Vreau să ajut clubul, nu contează cum, dar vreau să fiu de folos Barcelonei. Dacă pot contribui la creșterea și dezvoltarea clubului, mi-aș dori din tot sufletul să revin la Barcelona”, a spus argentinianul, în Marca.

„E spectaculos să fii coleg cu Sergio Ramos”

Lionel Messi a dat detalii suplimentare despre relația cu Sergio Ramos, cel care a ajuns să îi fie coleg, după ce, în anii trecuți, erau rivali de moarte în ”El Clasico” Real Madrid – Barcelona.

„Acum nu mai e nimic wow, dar la început mi s-a părut ciudat, pentru că erau în spate mulți ani de rivalitate. Noi eram căpitanii de la Barca și Real Madrid, avem atâtea derby-uri jucate unul împotriva celuilalt, s-au dat foarte multe lupte pe teren.

Toate acestea au rămas însă în urmă. Întotdeauna i-am purtat un respect enorm lui Sergio Ramos și rivalilor de la Real Madrid. E spectaculos să fii coleg cu el”, a adăugat Messi.

Cum spune Messi despre posibilul transfer al lui Kylian Mbappe la Real Madrid

La fel ca la Barcelona, Messi face parte și la PSG dintr-o tripletă de vis în atac, alături de Neymar și Kylian Mbappe. Dacă cu brazilianul a fost coleg și pe Camp Nou, Leo împarte în premieră vestiarul cu un cert candidat la Balonul de Aur în viitorul apropiat. Nu se știe însă cât vor mai fi cei doi colegi, Mbappe fiind dorit cu insistență de Real Madrid, care se gândește să îl transfere în 2022.

„Nu știu dacă va pleca la Real Madrid. Ceea ce știu însă e că el e concentrat la ce are de făcut aici. Eu nu pot să spun decât că mă bucur că a rămas și anul acesta la Paris. Este un jucător extrem de important pentru noi și care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele.

Este concentrat total pe ceea ce avem noi de făcut. Probabil că va decide la finalul sezonului ce vrea să facă pe viitor. Adevărul e că eu chiar nu știu ce se va întâmpla. Cert e că vorbește spaniola la perfecție. La fel și engleza și, evident, franceza”, a afirmat purtătorul tricoului cu numărul 30 de la PSG.

Argentina – Spania, finală de vis pentru Messi la Cupa Mondială

Anul 2021 a fost unul extrem de bun pentru Lionel Messi la echipa națională a Argentinei, alături de care a câștigat în premieră un trofeu, Copa America. Atacantul speră să repete isprava și în 2022, la Campionatul Mondial, acolo unde „pumele” sunt deja calificate.

„A fost ceva spectaculos și incredibil ce s-a întâmplat la echipa națională. Am reușit să îndeplinesc în sfârșit unul din obiectivele la care visam atât de mult, Cupa America. Am fost de foarte multe ori aproape să câștig trofeul și nu am reușit. Apoi ne-am calificat la Cupa Mondială într-un mod incredibil. Vrem și mai mult acum.

Suntem o echipă și mai bună acum. Am câștigat Copa America, iar asta ne ajută pentru că avem o încredere mai mare în noi. Dar știm că e cale lungă până la trofeu, deși știu că suntem favoriți. Sper să fim în cea mai bună formă posibilă la ora turneului final”, a spus Messi.

Lionel Messi și-ar dori să înfrunte Spania într-o posibilă finală de Campionat Mondial. „Furia Roja” e condusă de fostul tehnician al Barcelonei, Luis Enrique.

„Văd ca Spania joacă foarte bine. Mereu mă uit la meciurile ei atunci când ai timp. E vizibil impactul adus de Luis Enrique la echipa națională. Nu contează cine joacă, toată lumea are o idee clară de joc. Se muncește ca într-o echipă. Sunt foarte buni, au arătat-o și la Euro și în preliminarii. Cred că meritau să ajungă mult mai sus la Campionatul European.

Desigur că mi-ar plăcea să joc finala Campionatului Mondial contra Spaniei. Dar nu mai contează. Să fie Spania sau oricine altcineva. Îmi doresc din tot sufletul să joc o nouă finală. Am un entizasm enorm și visez la acest lucru”, a adăugat argentinianul.

ADVERTISEMENT