Life

Cât a ajuns să coste o singură noapte de cazare în Poiana Brașov: „Mă duc în Austria și îmi mai rămân bani să merg o săptămână la bulgari”

Prețul ireal la care a ajuns o noapte de cazare în Poiana Brașov. Românii sunt revoltați și spun că, de banii aceștia, se duc în Austria.
06.12.2023 | 00:20
Cat a ajuns sa coste o singura noapte de cazare in Poiana Brasov Ma duc in Austria si imi mai raman bani sa merg o saptamana la bulgari
Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Poiana Brașov. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Românii care doresc să-și petreacă vacanța de sărbători în țară sau care nu au apucat să-și rezerve sejururi în străinătate, trebuie să scoată din buzunar sume ireale de bani pentru o singură noapte de cazare în Poiana Brașov.

Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Poiana Brașov

Prețurile la cazările din țară au explodat, mai ales în perioada sărbătorilor. Astfel că, cine nu are în plan să meargă peste hotare pentru a petrece Crăciunul sau Revelionul, trebuie să fie pregătit din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

O noapte de cazare în Poiana Brașov a ajuns să coste cât chiria pe două luni la un apartament cu două camere din București. Acest lucru a făcut ca o mare parte dintre români să se revolte.

O tânără a povestit că și-a dorit să rezerve o cameră la un hotel de trei stele pentru o singură seară, între 27 și 28 decembrie. Însă, atunci când a intrat pe site-urile de specialiatate a avut un adevărat șoc.

ADVERTISEMENT

Revoltată, femeia s-a răzgândit și, de asemenea, a povestit întâmplarea. Pentru că un sejur de o zi o costa cât o întreagă vacanță în Austria sau Italia, și-a regândit planurile.

„Îmi mai rămân să merg la bulgari”

Dezamăgită de lăcomia din industria hotelieră, a considerat că poate face mult mai multe cu banii respectivi pe care i-ar fi cheltuit în Poiana Brașov pentru o singură noapte de cazare. 

ADVERTISEMENT

„Caut pe Booking o cameră pentru o seară, la Poiana Brașov. Și ce îmi văd ochii? Prețul pentru o cameră la un hotel de 3 stele a ajuns să coste 4.525 de lei pentru o noapte. O singură noapte de cazare, 27 spre 28 decembrie!

Ei bine, de banii ăștia mă duc liniștită în Austria, la Innsbruck, și îmi mai rămân să merg o săptămână la bulgari și să iau cadouri de Crăciun. Sau stau o lună la bulgari”, a declarat tânăra, conform adevărul.ro. 

ADVERTISEMENT

Internauții i-au dat drept, mărturisind de banii pe care i-ar fi plătit în Poiana Brașov, și-au rezervat sejururi de zile întregi în Italia. „Una e să schiezi pe niște pârtii absolut senzaționale în Elveția, Franța sau Italia și alta e la Poiana. Eu mi-am luat o vacanță de opt zile în Italia la banii ăștia și sigur nu se compară cu Poiana Brașov”, a spus cineva.

ADVERTISEMENT
Tags: