Life

Cât a ajuns să coste un borcan de carne la garniță, în Carrefour. Suma este una ireală și puțini români și-o permit

Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru un singur borcan de carne de porc la garniță. Prețul exorbitant la care se comercializează în Carrefour
23.12.2023 | 11:24
Cat a ajuns sa coste un borcan de carne la garnita in Carrefour Suma este una ireala si putini romani sio permit
Cât a ajuns să coste un borcan de carne de porc la garniță, în Carrefour Sursa foto: Facebook, Bringo
ADVERTISEMENT

Sărbătorile de iarnă bat la ușă și nu este de mirare că ofertele supermarketurilor la capitolul mâncare sunt diverse. Pentru cei de la oraș care vor să simtă gustul autentic al cărnii de porc, la Carrefour se găsește carne la garniță.

La ce preț se vinde borcanul de carne de porc la garniță în Carrefour

Porcul este, fără doar și poate, vedeta sezonului de iarnă. În prag de sărbători, gospodinele pregătesc fel de fel de preparate pe bază de porc, care de care mai delicioase.

ADVERTISEMENT

Ca în fiecare an, rafturile supermarketurilor sunt și ele pline de produse pe bază de carne de porc. Anul acesta, cei care au mers la cumpărături în Carrefour au avut mare surpriză să găsească carne de porc la garniță.

Preparatul este comercializat la borcane de 700 de grame, iar prețul este unul pe măsură. Pentru că nu se găsește la tot pasul, pofticioșii trebuie să scoată din buzunar fani frumoși pentru această delicatesă.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, pentru un borcan de 700 de grame de carne de porc la graniță, românii trebuie să scoată din portofel 75.5 lei. La un calcul simplu, aflăm că un kilogram de carne de porc la garniță costă nici mai mult, nici mai puțin de 107.85 lei.

Carnea de porc la garniță este o adevărată delicatesă pentru români

Pentru fermierii de țară, carnea de porc la garniță este un preparat obișnuit. Însă, pentru cei de la oraș este un adevărat lux. Gospodinele aleg să o folosească în diverse preparate tocmai pentru a da gust mâncării.

ADVERTISEMENT

Cei care cumpără carne de porc la garniță din Carrefour trebuie să știe că aceasta poate rezista și mai mult de 6 luni. Dacă este păstrată în condiții optime, aceasta poate fi consumată și în alte perioade ale anului, nu doar de sărbători.

În această perioadă, supermarketurile sunt mai aglomerate ca niciodată. Românii sunt în goana după cumpărături și aproape că nu se mai uită deloc la bani atunci când vine vorba de masa de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, alimentele s-au scumpit destul de mult, iar asta se vede la un simplu coș de cumpărături. Românii tind să pună de toate în coșul pentru sărbători, ba chiar au alocat bugete speciale pentru masa de Crăciun și de Revelion.

Ca de obicei, cea mai mare scumpire s-a înregistrat la carnea de porc. În piețe, dar și în magazine, carnea de porc a ajung să fie pentru mulți un lux. Tocmai de aceea, românii harnici au mers să cumpere porc direct de la fermieri.

ADVERTISEMENT