Life

Cât a putut să plătească o femeie pentru o porție de cereale cu lapte. Suma este pur și simplu ireală. A rămas cu portofelul gol după ce i-a făcut o bucurie fetiței sale

Câți bani a achitat o turistă pe un bol cu cereale cu lapte. A vrut să-i facă toate mofturile fiicei sale, dar a rămas fără nimic.
18.12.2023 | 12:19
Cat a putut sa plateasca o femeie pentru o portie de cereale cu lapte Suma este pur si simplu ireala A ramas cu portofelul gol dupa ce ia facut o bucurie fetitei sale
Câți bani a achitat o turistă pe un bol cu cereale cu lapte. A vrut să-i facă toate mofturile fiicei sale, dar a rămas fără nimic. Sursa foto: Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât a putut să plătească o femeie pentru o porție de cereale cu lapte. Suma este pur și simplu ireală. A rămas cu portofelul gol după ce i-a făcut o bucurie fetiței sale, într-o vacanță care s-a dovedit a fi de neuitat din multe puncte de vedere.

Câți bani a achitat o turistă pe un bol cu cereale cu lapte. A vrut să-i facă toate mofturile fiicei sale, dar a rămas fără nimic

Câți bani a achitat o turistă pe un bol cu cereale cu lapte. A vrut să-i facă toate mofturile fiicei sale, dar a rămas fără nimic. Kaitlin, originară din Statele Unite ale Americii, nu se aștepta să cheltuie o sumă atât de mare pe o simplă gustare.

ADVERTISEMENT

A plecat de acasă împreună cu cea mică, cu gândul de a-i satisface toate micile plăceri. Au ajuns la Disney, unde s-au bucurat din plin de toate distracțiile, însă nici prin cap nu i-a trecut că se va alege cu portofelul gol.

A ajuns în această situație după ce fetița și-a dorit să mănânce clasicele cereale cu lapte, doar că acestea aveau o denumire cu totul specială, care a atras-o instant. Prețul însă, a fost unul la care nu se aștepta mama copilei.

ADVERTISEMENT

Nota de plată cu „cerealele” Cenușăresei a fost una pe măsura. Kaitlin a mărturisit într-o postare de pe rețelele de socializare că a fost nevoită să scoată din buzunar 65 de euro pentru o singură porție de lapte cu cereale.

„La Disney are un gust mai bun”, a declarat turista, potrivit Mirror. Dacă mama nu a fost tocmai încântată, nu la fel se poate spune despre fetița de numai 4 ani care a savurat cu plăcere gustarea delicioasă.

ADVERTISEMENT

Copila a fost foarte mulțumită și mândră că a primit ceea ce a dorit de la femeia care a adus-o pe lume. Foarte mulți oameni au rămas șocați când au auzit de prețul cerealelor care se vând la Disney zilele astea.

Cerealele cu lapte de la Disney, preț exagerat?

„De aia nu vreau să-mi duc copiii la Disney”„La fel de bine puteai plăti ca Cenușăreasa să vină la tine acasă”, sunt două dintre comentariile de pe Internet, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, au fost și persoane care au remarcat faptul că femeia a cam exagerat cu prețurile. Se pare că o porție de cereale cu lapte variază în funcție de conținut. Una pentru adulți este 69 de dolari, iar pentru un copil costă 42 de dolari.

Văzând aceste comentarii răutăcioase Kaitlin a revenit cu o filmare în care recunoaște că a umflat costurile. Turista din Statele Unite ale Americii susține că totul a fost „publicat ca o glumă pură și o exagerare”.

ADVERTISEMENT