Life

Cât au ajuns să coste micii la Caru` cu Bere. Suma este halucinantă!

Cât au ajuns să coste micii cu muștar la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din București. Nu o să vă vină să credeți ce preț au.
15.07.2023 | 16:40
Cat au ajuns sa coste micii la Caru cu Bere Suma este halucinanta
Cât a ajuns să coste o porție de mici Fotomontaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Iată ce preț au micii la Caru` cu bere. Luna iulie a venit cu o explozie de prețuri atât pe litoral, cât și în capitală. Turiștii trebuie să bage adânc mâna în buzunar pentru a lua masa la restaurant. Caru` cu bere este unul dintre cele mai frecventate restaurante din București. Cu o istorie de peste 130 de ani în spate, Caru’ cu bere reprezintă un simbol al centrului istoric. De zeci de ani, atât românii și turiștii se înghesuie să prindă un loc aici. Asta a avut efect și asupra prețului, căci atunci când cererea este mare și prețul crește. Așadar, iată cât trebuie să scoți din buzunar dacă ajungi aici.

Ce preț au micii, ciorbele și alte preparate la Caru` cu bere

Caru` cu bere este un restaurant cu istorie și gust din capitală. Și pentru că s-au făcut remarcați, prețurile sunt și ele pe măsură. La o primă privire aruncată pe meniu, vom observa că mâncărurile românești sunt foarte scumpe. Spre exemplu, o ciorbă costă între 27 de lei, cea simplă de legume și 35 de lei. Cea mai scumpă ciorbă este cea de cea de fasole cu afumătură servită în pâine. Aceasta vine servită și cu ceapă roșie.

ADVERTISEMENT

Rămânem pe tradițional și vă spunem că o porție de sărmăluțe cu smântână și ardei iute costă nici mai mult, nici mai puțin de 67 de lei. Ciolanul de porc cu varză și mămăliguță costă 169 de lei, iar pastrama de berbecuț are prețul de 75 de lei.

Micii sunt mai scumpi decât pe litoral! Iată ce preț au

Dacă turiștii se plâng că pe litoral un mic a ajuns să coste 6-7 lei, vă spunem că litoralul este convenabil. La restaurantul din Centrul Vechi o porție de mici cu cartofi și mustar costă 49 de lei. Dacă vreți totuși să încercați ceva mai light, nu ieșiți mult mai bine la bani. Salatele costă între 45 de lei, cele vegane, și 69 de lei cele cu carne.

ADVERTISEMENT

Și că tot am adus vorba de preparate vegane. Există alternative și pentru cei care doresc să mănânce vegan. Zacuscă cu lipie costă 32 de lei, salată de vinete tot 32 de lei si fasolea bătută 20 de lei.

Ce preț au băuturile la Caru` cu bere

Temperaturile ridicate ne obligă să ne hidratăm mai bine, dar trebuie să avem și bani pentru asta. La restaurantul mențuonat cea mai ieftină apă costă 14 lei și are 330 de mililitri. Apa de 750 de mililitri costă între 22 și 30 de lei.

ADVERTISEMENT

Și pentru că cel mai bine pe căldură merge o bere rece, la restaurant cea mai ieftină astfel de băutură costă 17,5 lei. Berea la metru costă 200 de lei, iar cea mai ieftină bere la sticlă costă 19 lei. Cocktailurile costă între 34 și 44 de lei, iar vinul la pahar ajunge și la 41 de lei. Așadar, pentru o masă copioasă veți fi nevoit să cheltuiți o sumă consistentă.