Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât câștigă Elvir Koljic și Andrei Ivan la U Craiova. Dezvăluire despre atacanții aflați în criză

Universitatea Craiova a scos o remiză în ultima etapă din campionat.. Oltenii sunt pe locul 4 în Liga I și au un singur meci pierdut în ultimele 5 etape. Pretențiile sunt, însă, mult mai mari. Craiova visează la titlu.
08.10.2023 | 18:40
Cat castiga Elvir Koljic si Andrei Ivan la U Craiova Dezvaluire despre atacantii aflati in criza
Cat castiga Ivan si Koljic la Craiova. sursa foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat un singur punct în deplasarea de la Voluntari. Oltenii au scos o remiză, scor 0-0, contra formației antrenate de Marin Dună. Lucrurile putea însă sta mult mai diferit. Universitatea a avut un penalty ratat în repriza secundă.

Universitatea Craiova a pierdut teren în lupta pentru titlu

“Nu mă bag să vorbesc despre viața extrasportivă, viața lui particulară mai puțin. Nu știu de ce a ajuns o umbră, e și de la ei așa în primul rând, la comportamentul pe care trebuie să-l ai în timpul antrenamentului, în timpul meciului. În afara pregătirii sportive”, a declarat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

“Ai ceva informații din afara terenului? Tot văd că mustăcești. Să ajungi din jucător de 10 milioane de euro. Apropo, Sorine. Koljic cât are pe lună? Are contract bun, nu? E mai mare ca al lui Ivan?”, a întrebat Horia Ivanovici.

“Nu pot eu să spun. Are contract bun, este printre cei mai bine plătiți de acolo, așa cum sunt și alții p-acolo, dar nu cred că are contract mai mare ca al lui Ivan. Adică nu cred, nu este mai mare decât al lui Ivan”, a spus Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Craiova lui Rotaru ocupă poziția a 4-a în Liga I, la egalitate de puncte cu Rapid. Oltenii au două egaluri, două victorii și o înfrângere în ultimele cinci etape de campionat. Pentru a câștiga titlul, Universitatea Craiova are de tras. Nu mai puțin de 7 puncte o desparte de liderul FCSB.

Universitatea Craiova e la 7 puncte de FCSB

“Dacă ai putea să decizi, ai face un schimb Koljic – Compagno acum?”, a întrebat Andrei Vochin, iar Sorin Cârțu a replicat: “Știi cum e, pe mine Compagno, nici când era aici, nu neapărat că juca la Mititelu, dar nu e tipul de atacant care să îmi placă”.

ADVERTISEMENT

“Eu am spus, îmi place mai mult Daniel Popa decât Compagno. Poți să joci și pozițional, poți să joci și pe contraatac, o chestie din asta, un atacant din acesta, de felul acesta, îmi place mie în echipă

În zonă centrală, din punctul meu de vedere, eu v-am spus. Eu îl prefer pe Ivan, l-aș prefera pe Ivan, pentru că e un jucător creează multe culoare, acolo din poziția aia de atacant central”, a completat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, în direct, doar pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cat castiga Ivan si Koljic

 

ADVERTISEMENT