Life

Cât costă cel mai scump iPhone realizat vreodată. Are o carcasă din aur alb și peste 570 de diamante

Ce preț are cel mai valoros iPhone făcut până acum. Carcasa sa este din aur alb și are încrustate peste 570 de diamante.
12.09.2023 | 18:30
Cat costa cel mai scump iPhone realizat vreodata Are o carcasa din aur alb si peste 570 de diamante
Ce preț are cel mai valoros iPhone făcut până acum. Carcasa sa este din aur alb și are încrustate peste 570 de diamante. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cât costă cel mai scump iPhone realizat vreodată. Are o carcasă din aur alb și peste 570 de diamante. A fost personalizat de o companie din Rusia care este cunoscută pentru astfel de capodopere impresionante.

Ce preț are cel mai valoros iPhone făcut până acum. Carcasa sa este din aur alb și are încrustate peste 570 de diamante

Te-ai întrebat vreodată ce preț are cel mai valoros iPhone făcut până acum? Potrivit odditycentral.com, carcasa sa este din aur alb și are încrustate peste 570 de diamante. Aceasta a fost creată de Caviar, o companie rusă specializată în personalizarea smartphone-urilor de lux.

ADVERTISEMENT

Cel mai costisitor telefon mobil este unul care nici măcar nu a fost lansat la ora actuală, dar care este așteptat cu sufletul la gură de pasionații de tehnologie de ultimă generație. Concret, este vorba de un iPhone 15.

Acesta este promovat ca având cel mai exorbitant preț de pe piață, și anume 562.500 de dolari. Versiunea exclusivistă a celui mai nou dispozitiv portabil Apple se numește Diamond Snowflake și are o carcasă personalizată din aur alb de 18 Karate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, aparatul are nu mai puțin de 570 de diamante individuale, precum și un pandantiv Snowflake Graff realizat de renumitul bijutier englez Graff. Pandantivul în sine este făcut din platină și aur alb cu diamante.

În momentul de față, producătorii nu au anunțat câte astfel de modele vor fi scoase pe piață, dar dacă este să ne luăm după anii precedenți cel mai probabil vor exista doar trei iPhone Diamond Snowflake în întreaga lume.

ADVERTISEMENT

Modelul personalizat este căutat adesea de clienții potenți financiar, care își doresc telefoane mobile unice și cu care să iasă imediat în evidență. Componentele interioare sunt aceleași ca la cele normale, din fabrică.

iPhone Diamond Snowflake, placat cu aur alb și diamante
iPhone Diamond Snowflake, placat cu aur alb și diamante, cel mai scump telefon din lume. Sursa foto: odditycentral.com

iPhone, un telefon versatil și costisitor

iPhone este văzut ca un telefon versatil și costisitor având în vedere că firma rusă Caviar a creat numeroase astfel de mobile de-a lungul anilor. Se preconizează că a ”lansat” cele mai scumpe aparate din istorie.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, un iPhone 7 a fost placat cu aur și a avut o tematică ortodoxă, în timp ce un iPhone 13 Pro a fost lansat având un dinte de la un Tiranozaur Rex încorporat în el. Și se pare că celebra companie nu se oprește aici cu inovațiile!

ADVERTISEMENT
Tags: