News

Cât costă, de fapt, ceasul pe care îl poartă Nicolae Ciucă: “Era la reducere”

Cât costă ceasul pe care îl poartă Nicolae Ciucă. „Important e să avem la mână acel ceas care ne măsoară nu doar timpul.”
03.02.2024 | 15:07
Cat costa de fapt ceasul pe care il poarta Nicolae Ciuca Era la reducere
Cât costă, de fapt, ceasul pe care îl poartă Nicolae Ciucă. colaj Fanatik/ Foto captură news.ro/ Hepta
ADVERTISEMENT

Cât costă, de fapt, ceasul pe care îl poartă Nicolae Ciucă. Având în vedere că Iulian Dumitrescu, președintele CJ Prahova și unul dintre cei mai influenți oameni politici din PNL se află în mijlocul unui scandal referitor la sumele amețioare pe care le-a cheltuit pe vacanțe și produse de lux, președintele Senatului a fost „chestionat” cu privire la ceasul pe care îl are la mână.

Cât costă ceasul lui Nicolae Ciucă

Nicolae Ciucă a dezvăluit în cadrul unei emisuni la Prima TV, că ceasul pe care îl poartă nu este unul foarte scump. El a mai spus „era la reducere”. Președintele PNL a declarat că ceasul lui costă 900 de lei.

ADVERTISEMENT

Fiind întrebat de sumele de bani cheltuite de președintele Consiliului Județean Prahova, fostul premier a punctat faptul că Iulian Dumitrescu va fi nevoit să justifice în fața legii cum a ajuns în situația de a da 600.000 de euro pe vacanțe și cumpărături, într-un an și jumătate.

În discuție a fost adus și eurodeputatul PNL Rareș Bogdan. În noiembrie 2023, el s-a afișat purtând un ceas în valoare de 30.000 de euro. Accesoriul a fost remarcat în timp ce europarlamentarul a participat la inaugurarea unei pieţe din oraşul Şimleu Silvaniei.

ADVERTISEMENT

„Fiecare îşi cumpără ceasul pe care şi-l permite. Important e să avem la mână acel ceas care ne măsoară nu doar timpul. Ci şi ceea facem”, a transmis liderul liberalilor.

Este important să vedem că după trecerea timpului după noi rămân faptele şi nimic altceva”, a adăugat Nicolae Ciucă, cu privire la remarca moderatorului privind ceasul lui Rareș Bogdan, potrivit News.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Rareș Bogdan cu privire la ceasul de 30.000 de euro: „Îmi permit”

După ce a ajuns pe primele pagini ale ziarelor cu Rolexul de 30.000 de euro, Rareș Bogdan a avut o reacție. El a spus că este liber să poarte „ce vrea și cum vrea”. A amintit că înainte de a intra în politică, a lucrat în mediul privat.

Rareș Bogdan a dat de înțeles că accesoriile scumpe au fost cumpărate din banii câștigați înainte de a-și desfășura activitatea pe scena politică. La vremea respectivă, el a adăugat că „își permite să facă asta”.

ADVERTISEMENT

„Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi-mă, ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor?”, a transmis europarlamentarul Rareș Bogdan, cu privire la acest subiect.

 

 

ADVERTISEMENT