Life

Cât costă o noapte de cazare la pensiunea lui Grig Chiroiu. Prețul nu e pentru orice buzunar

Câți bani trebuie să scoți din portofel pentru o noapte de cazare la pensiunea actorului Grig Chiroiu. Costul nu este pentru oricine.
12.07.2023 | 08:50
Cat costa o noapte de cazare la pensiunea lui Grig Chiroiu Pretul nu e pentru orice buzunar
Grig Chiroiu, supărat pe taxele pe care le impune statul asupra industriei HORECA. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Grig Chiroiu nu este doar un actor îndrăgit de comedie, ci și proprietarul unei pensiuni de lux. Cei care merg aici scot din portofel sume mari pentru o noapte e cazare. Acum, din cauza scumpirilor, tarifele percepute sunt mai ridicate. Nu și le permite orice persoană.

Grig Chiroiu, dezvăluiri despre pensiunea sa. A mărit tarifele cu 20%. Motivul?

Președintele ”Pupăză”, din serialul ”Secretele președintelui”, de pe Prima TV, a oferit detalii despre afacerea sa. Actorul critică măsurile pe care le impune statul industriei HORECA, din cauză că îi creează multe probleme. Face sacrificii ca să-și țină pensiunea pe picioare.

ADVERTISEMENT

Puțini admiratori ai actorului știu că el deține, din 2007, o pensiune intitulată ”Noel”, amplasată în Băile Olănești. Lucrurile nu mai stau la fel de bine ca odinioară. Inflația mare, economia în colaps și taxele solicitate de autorități l-au pus în postura de a mări serviciile cu 20%, ceea ce i-a creat temeri față de clienții care i-ar mai putea trece pragul.

”A trebuit să măresc tarifele în medie cu 20%. Inflația, mersul economiei, taxele cerute și de către stat și de către autoritățile locale sau mai știu ce alte organisme, cum sunt cele legate de administrarea drepturilor muzicale, toate astea au mărit presiunea asupra noastră. Și atunci, răspunsul nu poate fi decât unul singur, în defavoarea clientului, mărirea prețurilor”, a precizat actorul pentru impact.ro

ADVERTISEMENT

Grig Chiroiu critică inclusiv demersul autorităților de a elimina contractele part-time din turism. Din punctul său de vedere, ar mai fi putut angaja personal pentru weekend și îi dezavantajează pe unii oameni care au nevoie de sume mai mari de bani pentru a supraviețui.

”Nu știi, foarte serios vorbesc, cu ce să începi ca să încerci să-ți menții afacere. Cu lupta contra inflației, cu decizia statului de a elimina contractele part-time, care te ajutau mai mult decât crede unul sau altul, sau cu lipsa forței de muncă calificate.

ADVERTISEMENT

Puteai, cu ajutorul contractelor de tip part-time să mai angajezi două persoane în weekend. Așa, avea de câștigat mai toată lumea, și statul, și antreprenorul și angajații”, a mai comunicat actorul.

Ce tarife are actorul la pensiunea sa din Băile Olănești

În acest sezon, dacă ajungi la pensiunea îndrăgitului actor află că va trebui să achiți pentru o noapte, pentru o cameră dublă, suma de 430 lei. Dacă optezi pentru un apartament clasic, tariful va fi mai mare, 590 lei, iar unul de tip penthouse costă 970 de lei.

ADVERTISEMENT

Odată cu terminarea verii, prețurile din extrasezon vor fi mai mici. De la 15 septembrie sunt așteptate costuri scăzute. De exemplu, o cameră dublă cu mic dejun inclus va fi 390 de lei, iar un apartament penthouse va avea suma de 930 de lei.

ADVERTISEMENT