Life

Cât de bogat este, de fapt, Mr. Pink. Dezvăluiri incredibile: „Dacă îl vezi nu dai doi bani pe el”

Afaceristul Nick Rădoi a spus adevărul despre averea lui Mr. Pink. Câți bani are, de fapt, bărbatul pe care Monica Gabor îl iubește.
11.01.2024 | 16:56
Cat de bogat este de fapt Mr Pink Dezvaluiri incredibile Daca il vezi nu dai doi bani pe el
Nick Rădoi a spus adevărul desprea averea lui Mr. Pink. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nick Rădoi a vorbit despre Mr. Pink, bărbatul cu care Monica Gabor se iubește de ani buni. Afaceristul a spus câți bani, are de fapt, și ce fel de viață duce fosta soție a lui Irinel Columbeanu în America.

Câți bani are, de fapt, Mr. Pink

Mr. Pink și Monica Gabor formează un cuplu de mai bine de 10 ani și, deși la un moment au apărut zvonuri despre despărțire, aceștia și-ar fi unit destinele în secret și au devenit soț și soție.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, au existat informații conform cărora Monica Gabor are destul de multe interdicții din partea iubitului său, dar, în același timp, duce o viață de prințesă.

În timp ce și ea are afacerile sale, chiar colaborează cu sora sa, Mr. Pink deține o avere impresionată. A vorbit despre acest lucru afaceristul Nick Rădoi, care a dezvăluit că l-a cunoscut.

ADVERTISEMENT

„Mr. Pink este un om ok, este foarte bogat. Îl cunosc foarte bine. Ne-am intersectat de multe ori. E un om simplu, umblă cu un tricou şi cu nişte pantaloni, dacă îl vezi nu dai doi bani pe el.

Monica se îmbracă bine, frumos. Este foarte elegantă”, mărturisea în trecut Nick Rădoi în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, despre averea lui Mr. Pink, citat de click.ro. 

ADVERTISEMENT

De ce nu mai vine fosta soție a lui Irinel Columbeanu în România

De altfel, vedeta nu a mai venit în România de ani buni. În trecut, singurul lucru care o mai aducea în țara natală era fiica sa și a lui Irinel Columbeanu, Irina. Dar acum, adolescenta locuiește cu ea în America.

Înainte să moară, tatăl Monicăi a acordat un interviu în care a mărturisit că afaceristul nu este încântat de călătoriile iubitei sale în România și că se teme că între ea și fostul soț ar mai putea exista ceva.

ADVERTISEMENT

„Vine şi el. Nu poate pleca chiar mereu, mereu. Se supără. Şi nici Mr. Pink… îi dă drumul chiar aşa să meargă? Ce zice? Că poate se întâlneşte cu Columbeanu. Dar ei nu mai au nimic împreună”, spunea Emil Gabor.

ADVERTISEMENT
Tags: