Life

Cât de mare s-a făcut băiatul lui Sorin Pușcașu de la Survivor România. Războinicul va avea o surpriză la întoarcerea în țară

Sorin Pușcașu de la Survivor România este un bărbat împlinit! Are o iubită superbă, iar fiul său, Zayn Alexander, a împlinit de curând doi ani.
27.03.2024 | 18:13
Cat de mare sa facut baiatul lui Sorin Puscasu de la Survivor Romania Razboinicul va avea o surpriza la intoarcerea in tara
Cât de mare a crescut băiețelul lui Sorin Pușcașu de la la Survivor România. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu de la Survivor România este așteptat de surprize acasă! Fiul său a împlinit doi ani în urmă cu câteva săptămâni, iar Războinicul va fi uimit când își va vedea băiețelul. De altfel, iubita i-a făcut planul de viitor.

Sorin Pușcașu are viitorul asigurat. Fiul i-a crescut, iar iubita are și ea așteptări

Sorin Pușcașu are deja planul făcut după ce se întoarce de la Survivor România și s-ar putea să aibă nevoie de marele premiu, căci Laura, iubita lui, vrea să îmbrace rochia de mireasă cât mai curând.

ADVERTISEMENT

Cei doi au o relație de șase ani. În plus, în 2022 au devenit părinții unui băiețel superb, pe care l-au botezat Zayn Alexander. Mica familie a Războinicului a fost prezentă în tabloul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Este drept de spus că micuțul este combinația perfectă dintre mama și tatăl său și, deși abia pe 10 martie a împlinit doi ani, îl recunoaște pe Sorin Pușcașu la televizor și chiar reface traseele de la Survivor prin casă.

ADVERTISEMENT

„Încerc să mă bucur, pentru că asta mi-a sugerat Sorin. Eu l-am rugat să nu se accidenteze, să-l car cu căruciorul acasă. Mi se pare că se descurcă mai bine acum. (…) 

Aștept să mă ceară. Suntem împreună de șase ani și am devenit mai serios după ce am rămas însărcinată. (…) L-a schimbat băiețelul. După nașterea lui Zayn este mult mai relaxat”, a declarat Laura, iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor România, la Pro TV.

ADVERTISEMENT
iubita sorin pușcașu copil survivor românia cum arată
Cum arată fiul luu Sorin Pușcașu de la Survivor România.
Sursa foto: captură Pro TV

Și-a apărat iubitul ca o leoaică

În cadrul aceleași emisiuni, pentru a discuta despre scandalul în care Sorin Pușcașu și Andrei Ciobanu sunt implicați la Survivor România, în direct a intrat și Marinela, iubita Faimosului.

„Eu nu cred că este ceva personal față de Sorin. Andrei este mai direct. Îți spune opinia prea direct și prea sincer. A plecat totul de la prima remarcă, că Sorin este cel mai slab. Realitatea este că de la un anumit punct, Andrei a început să-l toate la psihic pe Sorin.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, nu văd ceva foarte exagerat. Eu îl cunosc foarte bine pe Andrei”, a afirmat Marinela. În plus, deranjată de comentariile lui Cristian Mitrea la adresa concurentului, tânăra a reacționat.

„Da da Auzi, Mitrea? Ai terminat cu soția lui Jorge și ai început cu mine? Nu au nimic personal de acasă, din punctul meu de vedere. Vrea doar să-l facă la psihic strategic”, a spus iubita lui Andrei Cioabanu.

Laura, iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor România: „Andrei vorbește neîntrebat”

Imediat, Laura a sărit în apărarea lui Sorin Pușcașu, întrebând care este scopul pentru care iubitul său este ațâțat la Survivor România, dacă nu este vorba despre un conflict mai vechi. „Ce câștigă? Care monedă? Că nici nu-l bagă în seamă. Andrei vorbește neîntrebat, se duce la Războinici. Apropo, a recunoscut că are ceva cu el, doar că n-a putut să spună. Iar Sorin a spus că nu înțelege, deoarece el chiar a simpatizat cu poveștile lui”.

Totodată, Laura i-a trimis un mesaj emoționant lui Sorin Pușcașu, de la Survivor România All Stars. „Mi-este foarte dor de tine. Te iubesc, te iubim. Dar vreau să-i arăți lui Zayn că orice este posibil, indiferent de ce spun cei din jur. Și să câștigi”.

ADVERTISEMENT