Life

Concurentul care agită apele la Survivor România. Prins între două tabere și neacceptat în niciuna: „Este un virus”

Concurentul de la Survivor România 2024 considerat un intrus în ambele tabere. Nu îl vor nici Faimoșii, nici Războinicii.
27.03.2024 | 16:26
Concurentul care agita apele la Survivor Romania Prins intre doua tabere si neacceptat in niciuna Este un virus
Andrei Ciobanu, renegat de colegii de la Survivor România. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Ciobanu a încins spiritele la Survivor România. Este renegat de Războinici, dar Faimoșii îl consideră un trădător. De la o simplă întrebare, a ajuns în mijlocul unui scandal uriaș și riscă să fie dat afară de actualii săi coechipieri.

Andrei Ciobanu, acuzat că face parte din două tabere la Survivor România, dar neacceptat în niciuna

Andrei Ciobanu are probleme serioase la Survivor România. De când a intrat în echipa Faimoșilor, a pornit un conflict cu foștii săi colegi, în special cu Sorin Pușcașu. Situația s-a înrăutățit de la o zi la alta și, deși de ambele părți se afirmă cu nu există o problemă, în ediția de miercuri, 27 martie 2024, s-au făcut remarci dure.

ADVERTISEMENT

 „Eu n-am nimic cu el. Eu am mai spus chestia asta. Chiar n-am absolut nimic. Doar din partea aceea parcă vine și cu un pic de ură și cu ceva personal. E din senin. El cât a fost la noi în camp, eu chiar am plâns la trăirile lui, la poveștile lui.

Am râs cu el. N-am avut nicio problemă. Dar când s-a mutat în partea cealaltă a venit un val de…. Nici nu vreau să vorbesc”, a afirmat Sorin Pușcașu, atunci când Daniel Pavel a întrebat ce se întâmplă între ei.

ADVERTISEMENT

„Demnitate zero”

Pe de cealaltă parte, Andrei Ciobanu a susținut că el a fost cel jignit și că, personal, nu are nimic cu fostul său coleg de trib. În schimb, așteaptă scuze pentru cuvintele care i s-au adresat și care, din punctul său de vedere, au fost nelalocul lor.

„Între mine și Sorin nu este, din partea mea, nimic personal. Pentru că n-aș avea, nu-l cunosc prea bine. Problema a apărut, din punctul meu de vedere, în momentul în care eu, ca adversar, i-am catalogat pe el și pe Jorge ca fiind cei mai slabi, din punctul meu de vedere, față de ceilalți Războinici.

ADVERTISEMENT

De acolo, din punctul lui de vedere, a început să devină personal. La mine totul s-a schimbat de data trecută, când deja am primit o injurie. Aștept și acum niște scuze, în rest totul este ok”, a declarat Andrei Ciobanu la Survivor România.

Ceea ce l-a determinat pe Sorin Pușcașu să considere că adversarul său nu este tocmai sincer. „Tu ai adus o injurie. Iar teatrul ăsta ieftin va continua. Punct. N-am ce scuze să-mi cer. El a început, el nu se oprește. N-am nicio treabă personală cu el. Niciodată nu-i adresez nimic. Eu doar îl aud că vorbește despre mine. Demnitate zero”.

ADVERTISEMENT

Declarațiile cu care Andrei Ciobanu și i-a pus pe Faimoși în cap la Survivor România

Dar Andrei Ciobanu a ajuns, se pare, între ciocan și nicovală. Târziu în noapte, Alexandra Ciomag l-a întrebat dacă, după unificare ar fi în poziția de a salva un Faimos sau pe Iancu Sterp, iar răspunsul nu a fost pe placul lor, căci l-a ales pe Războinic.

Astfel că, la prima oră a dimineții, a izbucnit scandalul. „Ne-am trezit cu gândul că roșu s-a transformat în albastru. M-am aruncat în cap la fiecare joc și mi-am pus sufletul pe tavă, că să pierdem o imunitate, să aflăm că Ciobanu ar sări oricând din barca noastră la Războinici. Pentru că ar face orice, ca un pește pe uscat, să ajungă în apă”, a spus Zanni.

„Totul a plecat de la niște întrebări pe care le-am adresat aseară. Mi se pare că am deschis ochi Faimoșilor”, a subliniat Alexandra Ciomag. Iar TJ Miles a dezvăluit că se simte trădat de Andrei Ciobanu, pe care l-au primit cu brațele deschise în echipa lor la Survivor România.

„Știi care e chestia, Andrei? Pe mine mă deranjează că mă simt, într-un fel, nu trădat, neapărat. Folosit. Și chestia este că dacă tu ai spus cu ușurință că atunci când va veni timpul să alegi între Iancu și noi vei alege, evident, Iancu”, și-a motivat Faimosul starea.

Andrei Ciobanu se simte în pericol la Survivor România

Însă, la fel ca Ana Pal, Andrei Ciobanu se simte în pericol la Survivor România, după ce a observat că nu se mai votează doar pe criterii sportive. Ca și în cazul colegei sale, nu i se pare corect ca Ana Porgras să fie protejată, fiind accidentată la genunchi.

„Momentan apreciez foarte mult și iubesc echipa asta. Că se merge totul real, pe față, și pe calități sportive. De aia am fugit de la Războinici. Că la Războinci sunt multe sociale. În momentul că s-a întâmplat asta cu dintele, mie mi s-a confirmat faptul că….

E clar că dacă ei cu dintele o să o salveze pe Ana Pal, cine e următorul la vot? Acum când eu știu că a-ți făcut o alianță și e clar că eu urmez. (…) Eu mă simt trădat un pic, pentru că sunt pus la înaintare”, a spus Andrei Ciobanu.

„Ai mai multe discuții între patru cu ochi cu Iancu decât cu noi. Dacă eram pe tribuni, când îl vedeam că vorbește cu Iancu Sterp, îl legam de un copac”, l-a acuzat Zanni pe colegul său.

Zanni: „Ciobanu este un virus”

Andrei Ciobanu le-a explicat colegilor săi că Războinicii au, la rândul lor, o strategie care îl visează. În cazul în care pleacă înainte de unificare, va fi o victorie pentru ei. În cazul în care nu este eliminat acum, va fi un om bun după unificare. Deci, în ambele situații, tribul albastru câștigă.

„O să vorbesc cu Iancu. Și el îmi va confirma tot. Dar ei au o variantă: ‘dacă Andrei Ciobanu se duce cu una din ele, am dat și noi, am folosit și noi, un om bun este supus duelului. Dacă Andrei Ciobanu pleacă, îl avem pentru individuale’. Orice s-ar întâmpla, pentru ei e win win win”, a spus Andrei Ciobanu la Survivor România.

Dar Zanni nu a fost convins de aceste cuvinte. Îl consideră un parazit pe colegul său și a avertizat-o pe Ana Porgras. „Ciobanu este un virus. Este un albastru. Este un om care se ține scai după noi. Lui nu i se pare ok ‘să mergeți pe plan social. Cu simpatii, Ana trebuie votată’, ceva de genul. Că eu cu tine suntem legați sentimental și că nu o să te dau la o parte pentru nimeni”, a subliniat Zanni.

ADVERTISEMENT