Life

Cât de mult a slăbit Andreea Mantea. Reacția avută de Teo când a văzut-o în emisiune: “Scoabă te-ai făcut”

Iată cât de mult a slăbit Andreea Mantea! Teo Trandafir a reacționat atunci când prezentatoarea de la Casa Iubirii a intrat în platou. Cum arată acum vedeta?
20.05.2022 | 16:23
Cat de mult a slabit Andreea Mantea Reactia avuta de Teo cand a vazuto in emisiune Scoaba teai facut
Andreea Mantea a slăbit destul de mult. Sursa foto: Capturi Kanal D/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea a slăbit destul de mult în ultima vreme, iar Teo Trandafir a fost surprinsă atunci când vedeta a intrat în platou.

Cât de mult a slăbit Andreea Mantea. Reacția lui Teo Trandafir

Bruneta este foarte mândră de progresele pe care le-a făcut în ultima vreme și a constatat că sunt multe haine care acum îi sunt largi.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte mândră, am vrut să mă îmbrac astăzi, dar îl țin pentru mâine. Am venit eu la un moment dat și mă plângeam că nu mă mai încape nimic.

Am vrut să merg la Teo și să-i arăt că-mi vin pantalonii de la costum. Nu că îmi vin, cad de pe mine.”, a spus Andreea Mantea la Teo Show, la Kanal D.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Andreea Mantea s-a ridicat de pe canapea pentru a-și etala silueta subțire. Vedeta și-a scos cureaua pentru a le demonstra celor din platou că pantalonii aproape cad de pe ea.

“Scoabă te-ai făcut!”, i-a spus Teo Trandafir prezentatoarei de la Casa Iubirii

“Mă, nu ți-ai luat pantaloni cu 7 numere mai mari?”, a întrebat-o, în glumă, Mihai Mitoșeru.

ADVERTISEMENT

Andreea Mantea are casa invadată de furnici

Andreea Mantea a avut parte de o surpriză neplăcută după ce furnicile i-au invadat casa. Prezentatoarea și fiul ei, David, sunt speriați de ele, dar nu vor să le omoare.

“Căsuța lor e mai mare decât casa noastă. Cred că e o ramificație în casa noastră, ies din parchet, au ros, și-au făcut o găurică de zici că sunt termite. Mi-e milă, eu nu omor. A ajuns să-mi fie frică ele. (…)

ADVERTISEMENT

David zice o nu, avem este tot furnici, uite și în mașină, peste tot. (…) M-am dus la bucătărie și a văzut o bucată de carne cum merge. N-am văzut așa ceva în viața mea.”, a povestit prezentatoarea de televiziune.

Vedeta a apelat la o soluție simplă, dar care a alungat o mare parte din furnici.

Când am văzut că ele deja acționează, am pus sare, că am înțeles că nu mai vin.”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT