Life

Cât de mult a slăbit chef Cătălin Scărlătescu. Și-a uimit fanii cu felul în care arată: ”Doina e de vină…”

Cătălin Scărlătescu a slăbit destul de mult după participarea la America Express, lucru observat și de internauți. Cum arată acum juratul de la Chefi la cuțite.
13.08.2022 | 12:21
Cat de mult a slabit chef Catalin Scarlatescu Sia uimit fanii cu felul in care arata Doina e de vina
Cătălin Scărlătescu, mai slab după America Express. Cum au reacționat internauții. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât de mult a slăbit vedeta de la Antena 1 în ultimele luni, în perioada în care a filmat pentru reality show-ul moderat de Irina Fodor. Și-a uimit fanii cu felul în care arată, după ce a postat mai multe filmări și imagini.

Cătălin Scărlătescu, mai slab după America Express. Cum au reacționat internauții

Cătălin Scărlătescu este cunoscut pentru lupta cu kilogramele în plus pe care o duce de ani buni. Juratul de la Antena 1 este mai slab după participarea la America Express, unde a făcut echipă cu iubita sa, actrița Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Renumitul bucătar arată complet diferit după cele două luni în care a stat în Mexic, Guatemala și Columbia. Vedeta a realizat cât a slăbit imediat ce a probat tunica pe care a purtat-o în sezonul anterior de la Chefi la cuțite.

„Asta e bluza cu care am filmat în primăvară. Efectul America Express”, a spus Cătălin Scărlătescu într-o filmare de pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, ținuta care i-a surprins pe fani

Cătălin Scărlătescu va fi prezent la Festivalul de Artă Medievală din Suceava, care se desfășoară în perioada 11-14 august 2022. Vedeta de la Antena 1 le-a transmis fanilor că îl pot găsi la eveniment unde gătește tot felul de bunătăți.

Informația a fost oferită prin intermediul unei imagini în care juratul de la Chefi la cuțite poartă un costum otoman de culoare roșie. Cu această ocazie internauții au văzut cât de mult a slăbit renumitul bucătar.

ADVERTISEMENT

„Doina e de vină”, „Se vede că ai intrat la apă”, „Foarte frumos, felicitările mele sincere” sau „Îți stă bine așa”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani pe Facebook.

Celebrul chef a eliminat destul de multe kilograme, după ce anul trecut spunea că a dat jos aproximativ 30 de kilograme. Cătălin Scălătescu nu a dezvăluit ce greutate are acum, însă schimbările sunt vizibile cu ochiul liber.

ADVERTISEMENT