Life

Cât de sexy arată Dana Budeanu în costum de baie! Care este tabietul său zilnic: ”Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Dana Budeanu le-a împărtășit fanilor ei o imagine cu ea din vacanță în care este în costum de baie. Celebrul critic le-a dezvăluit internauților și care sunt secretele sale, ce consumă zilnic și ce anume nu îi place.
20.08.2022 | 17:42
Cat de sexy arata Dana Budeanu in costum de baie Care este tabietul sau zilnic Sunt prea desteapta ca sa fiu frumoasa
Dana Budeanu e sexy în costum de baie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu nu se dezminte. Dacă criticile pe care le face la adresa unor personalități de la noi sunt spumoase, iată că și postările ei de pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu cei care o admiră, sunt în același stil. Bruneta a publicat pe internet o imagine cu ea în costum de baie, însoțită de mesajul ”I m too smart to be beautiful (sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă)”. Celebrul critic a dezvăluit și care este tabietul său zilnic, cu ce se hrănește și ce nu îi place să consume.

Dana Budeanu, sexy în costume de baie! Ce consumă vedeta în fiecare dimineață

Aflată într-o vacanță în Franța, celebrul critic Dana Budeanu a publicat mai multe imagini din local în care se află. Cu această ocazie, ea le-a împărtășit admiratorilor ei din mediul online, câteva dintre ritualurile alimentare pe care le are zilnic. Vedeta are un obicei de la care nu se abate niciodată, consumă în fiecare dimineață la prima oră a zilei, o rodie. Late fructe nu îi place.

ADVERTISEMENT

A dezvăluit ce mănâncă ea de obicei. Susține că nu este ahtiată după carne și că la prânz îi place să mănânce paste. Nu este înebunită după mâncărurile gătite, mai ales cele cu sos. În weekend își satisface o plăcere a ei și se răsfață cu o fell de tort, pe care nu o apucă să o mănânce decât noaptea.

”Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00- 13.00. Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort.

ADVERTISEMENT

Rodia de dimineata… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Dana Budeanu: ”În vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată”

Dana Budeanu
Dana Budeanu e sexy în costum de baie. Sursa foto: Instagram

Dana Budeanu a explicit și de ce consumă rodie și de ce nu preferă și alt fructe. Celebrul critic de modă nu se omoară după carne și nici după mâncărurile gătite. Acesta susține că își permite să mănânce absolut orice: bea cola și să consumă tort, la orice oră din zi sau din noapte.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu a explicat de ce mănâncă rodie și cum de își permite să consume cola și energizante atunci când își dorește.

”Am ales rodia pentru că îmi place foarte mult, nu am citit nimic înainte, eu nu sunt o persoană care mănâncă multe fructe și asta pentru că nu imi plac aproape deloc. Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însa nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe luna sau pizza cu salam picant.

ADVERTISEMENT

Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc. Diminețile de week-end sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să “trag” de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea, pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT