Sport

Cât mai are contract Andrei Ivan cu Universitatea Craiova. Dezamăgirea atacantului oltean. Exclusiv

Fanii Universității Craiova nu au de ce să se teamă că echipa lor de suflet îl va pierde pe Andrei Ivan. Fanatik a aflat care este situația lui contractuală.
19.09.2022 | 18:52
Cat mai are contract Andrei Ivan cu Universitatea Craiova Dezamagirea atacantului oltean Exclusiv
Andrei Ivan nu poate pleca gratis de la U Craiova în vara anului viitor. Fanatik a aflat în exclusivitate cât mai are contract atacantul. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat care e situația contractuală a lui Andrei Ivan la Universitatea Craiova. Deși s-a vehiculat că atacantul ar putea pleca gratis în vara anului viitor, din informațiile FANATIK acest lucru este imposibil.

Andrei Ivan mai are contract cu Universitatea Craiova până în vara lui 2024

Andrei Ivan a fost aproape de un transfer în Franța, dar mutarea, anunțată în exclusivitate de FANATIK, a căzut din cauza problemelor financiare ale fostei campioane din Hexagon.

ADVERTISEMENT

Fanii „alb-albaștrilor” s-au temut că fotbalistul ar putea pleca gratis în vara anului viitor, după ce au apărut informații pe acest subiect. FANATIK a aflat, însă, care este perioada contractuală care îl leagă pe atacant de Universitatea Craiova.

Din informațiile obținute de site-ul nostru, fotbalistul mai are contract cu gruparea din Bănie până în 2024 și nu până în 2023, așa cum se speculase la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Astfel, orice club care dorește să beneficieze de serviciile lui va trebui să plătească o sumă considerabilă pentru transferul internaționalului român, cotat de site-urile de specialitate la 1,8 milioane de euro.

Andrei Ivan este dezamăgit de ratarea transferului la Bordeaux, mai ales că părțile implicate căzuseseră de acord asupra tuturor condițiilor contractuale. Oficialii celor două cluburi conveniseră asupra sumei de transfer, iar jucătorul acceptase salariul anual de un milion de euro pe care francezii i-l oferiseră.

ADVERTISEMENT

Mutarea a căzut însă în ultima clipă deoarece Bordeaux, care trece printr-o criză financiară, nu a reușit să-și rezolve la timp toate problemele pentru a-l putea legitima pe atacantul oltean.

Andrei Ivan ratează meciurile echipei naționale

Atacantul de 25 de ani a avut un start de sezon bun în tricoul Universității Craiova. A înscris 3 goluri și este cel mai important marcator al trupei lui Mirel Rădoi în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul va lipsi, însă, o perioadă importantă de timp după ce a suferit o ruptură musculară în duelul cu CFR Cluj din etapa a 10-a campionatului, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

Ivan nu și-a putut ajuta coechipierii în derby-ul cu FCSB, câștigat de olteni cu 2-1, dar nu va juca nici pentru naționala României în finalul campaniei din Liga Națiunilor.

Vestea pică cum nu se poate mai prost pentru selecționerul Edi Iordănescu. Acesta a decis să apeleze la serviciile atacantului în ciuda diferendului pe care l-au avut la precedentele partide jucate de ”tricolori” în Liga Națiunilor.

Atunci, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că între Iordănescu junior și Andrei Ivan s-a iscat un conflict din cauză că atacantul s-ar fi dat lovit pentru a evita să joace contra Finlandei și Muntenegrului.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,37 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la U Craiova – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT