Life

Cătălin Bordea, obicei nou după divorțul de Livia. Ce face acum îndrăgitul comediant: ”Chiar ajută”

Cătălin Bordea are un nou obicei după divorțul de Livia. Ce face acum comediantul? Spune că îl ajută să se simtă mai bine.
11.09.2023 | 15:17
Catalin Bordea obicei nou dupa divortul de Livia Ce face acum indragitul comediant Chiar ajuta
Cătălin Bordea, obicei nou după divorțul de Livia. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Livia au divorțat după ani buni de căsnicie. Iar viața comediantului s-a schimbat radical în ultima perioadă. Drept urmare, acesta pare că a trecut la noi obiceiuri pentru a-și face viața mai frumoasă.

Ce obicei are acum Cătălin Bordea

Cătălin Bordea ar fi suferit după divorțul de Livia, povesteau apropiații celor doi. De cealaltă parte, fosta soție a acestuia a fost surprinsă recent sărutându-se cu prietenul comediantului.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Spike, care de altfel a avut și o reacție neașteptată atunci când a comentat evenimentul. Chiar și așa, viața merge înainte, atât pentru Livia cât și pentru Cătălin Bordea.

Comediantul spre exemplu a decis să se axeze pe sport. Drept dovadă, acesta a publicat un clip pe contul personal de socializare în care aleargă. Mai mult de atât, el îi invită și pe fanii săi să facă același lucru.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea povestește că adoră să alerge și că îl ajută enorm acest nou obicei. De asemenea, el a început să facă și niște glume în stilul caracteristic legate de alergat.

„Eu nu cred că mă mai opresc din alergat, o să fie mult mai ieftin pentru turnee că nu o să am nevoie nici de mașină, nici de avion. Băi, ajută, chiar ajută! Încercați”, a spus comediantul în videoclipul postat pe contul lui de Instagram.

ADVERTISEMENT

Reacția comediantului după ce soția sa a apărut în compania lui Spike

Menționăm faptul că după ce în spațiul public au apărut mai multe imagini cu Livia, fosta sa soție și Spike, Cătălin Bordea a încercat să își păstreze calmul. Asta în ciuda faptului că, potrivit zvonurilor, între Livia și Spike s-ar fi înfiripat ceva de multă vreme.

Mai exact, Cătălin Bordea spunea că i s-au confirmat anumite bănuieli pe care le avea. De asemenea, el a spus că unele lucruri se văd mult mai limpede, odată cu publicarea acelor imagini.

ADVERTISEMENT

„Întotdeauna am considerat că oamenii care au valori comune ajung împreună. Mi s-a reconfirmat această credință, deodată cu anumite bănuieli. Acum sunt într-un loc mai bun, de unde lucrurile se văd mai limpede. În rest, despre morți numai de bine.”, a scris comediantul, după apariția imaginilor cu fosta sa soție.

ADVERTISEMENT
Tags: