Life

Cătălin Botezatu a explicat de ce nu s-ar muta niciodată din România. Care este motivul

Cătălin Botezatu (54 de ani) a fost nevoit să fugă din România în urmă cu ani buni, dar spune că nu ar pleca niciodată definitiv din țara natală.
05.11.2021 | 21:16
Catalin Botezatu a explicat de ce nu sar muta niciodata din Romania Care este motivul
ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut declarații neașteptate despre locul în care a venit pe lume și a cunoscut celebritatea, precizând și care este motivul pentru care nu s-ar muta în străinătate.

Celebrul designer este un patriot convins și este mândru că poate reprezenta România peste hotare prin intermediul meseriei pe care o practică de aproape 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este singurul creator de modă care se ocupă personal de toate aspectele prezentărilor, de la design, scenariu, scenografie, regie și coloană sonoră.

Cătălin Botezatu, mândru de țara în care s-a născut. Ce a dezvăluit creatorul de modă

„Sunt un patriot desăvârșit. Îmi iubesc țara, oamenii, poporul și sunt foarte mândru că reprezint această țară.

ADVERTISEMENT

Mă cunoaște toată lumea că reprezint România”, a declarat Cătălin Botezatu, într-o emisiune de la Antena Stars.

Renumitul creator de modă are o carieră înfloritoare în domeniul în care activează, mărturisind că în continuare are emoții când lansează o colecție nouă.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la „Bravo, ai stil!” spunea în urmă cu ceva vreme că și-a sacrificat viața pentru a avea lucrurile pe care le are în prezent, pentru că a vrut să facă lucruri de calitate.

Patriot prin excelență, Cătălin Botezatu pune suflet și preț în tot ce face, în spatele carierei sale fiind o muncă formidabilă, mult stres și nopți nedormite.

ADVERTISEMENT

„Am emoții și după 37 de ani de cariera. Dacă nu ai avea emoții, nu ai fi profesionist”, a mai completat vedeta postului de televiziune Kanal D.

Cătălin Botezatu, ucenicul renumitului creator Gianni Versace

Cătălin Botezatu a urmat cursurile Institutului European de Modă din Milano. Așa a ajuns să lucreze alături de creatorul de modă italian Gianni Versace, de la care a învățat foarte multe lucruri.

Vedeta s-a numărat printre cei patru elevi care au avut posibilitatea să „fure” meserie de la renumitul designer și chiar i s-a oferit posibilitatea să rămână la Milano.

Mândru și cu dor de țară, fostul jurat de la „Bravo, ai stil” a refuzat să se mute în străinătate, dorindu-și să demonstreze că poate face treabă bună și în România.

ADVERTISEMENT