Life

Cătălin Botezatu comentează ținutele vedetelor de la petrecerea VIVA: Adelina Pestrițu, în top. Bărbații, un dezastru!

Designerul Cătălin Botezatu a comentat ținutele de la petrecerea VIVA. Dacă despre vedetele feminine spune că cele mai multe au făcut alegeri vestimentare inspirate, apariția bărbaților din showbiz i-a lăsat un gust amar
03.06.2022 | 18:38
Catalin Botezatu comenteaza tinutele vedetelor de la petrecerea VIVA Adelina Pestritu in top Barbatii un dezastru
Cătălin Botezatu a comentat vestimentațiile vedetelor care au venit la petrecerea VIVA. Sursa foto: VIVA.
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a comentat vestimentațiile vedetelor care au pășit pe covorul roșu la petrecerea VIVA de joi seară, 2 iunie. În opinia celebrului designer, bărbații  din showbiz au fost un dezastru la capitolul îmbrăcăminte. În schimb, este de părere că vedetele feminine s-au îmbrăcat mai bine. Cel mai mult i-au plăcut trei ținute, respectiv cele purtate de Adelina Pestrițu, Raluca Bădulescu și Cristina Dorobanțu. Rochia cu sâni purtată de Ruby o încadrează în categoria alegerilor neinspirate.

Ținutele purtate de vedete la petrecerea VIVA, analizate de Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a lăudat vestimentațiile purtate de trei vedete la una dintre cele mai așteptate petreceri mondene. Designerul a menționat în topul preferințelor rochiile purtate de Adelina Pestrițu, Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu.

ADVERTISEMENT
Adelina Pestrițu a fost lăudată pentru ținuta ei de Cătălin Botezatu. Sursa foto: VIVA.

”Trei vestimentații frumoase, dar aleatoriu, au fost așa, din punctul meu de vedere: Adelina Pestrițu, Raluca Bădulescu, în portocaliu – Mihaela Dorobanțu… Ca și cuplu mi-au plăcut Flick cu soția, apoi Mihai Petre cu soția lui”, a declarat, pentru FANATIK, designerul Cătălin Botezatu.

cristina dorobantu
Cristina Dorobanțu a purtat o rochie colorată în temă, pe placul lui Bote. Sursa foto: VIVA.
Raluca Bădulescu a fost lăudată de Bote pentru ținuta ei. Sursa foto: Instagram
Raluca Bădulescu a fost lăudată de Bote pentru ținuta ei. Sursa foto: Instagram
Flick
Flick și soția lui au fost pe placu lui Cătălin Botezatu. Sursa foto: VIVA.

Ana Radu și Iulia Albu au avut ținute spectaculoase

Designerului i-au mai plăcut și vestimentațiile pentru care au optat Ana Radu, Iulia Albu sau Iulia Vântur, chiar dacă acestea nu au respectat cerințele organizatorilor, acelea de a se îmbrăca în tema specificată, și anume colorat.

ADVERTISEMENT
Iulia Albu
Iulia Albu nu a respectat tema petrecerii să se îmbrace viu și colorat, dar în opinia lui Bote a avut o rochie frumoasă. Sursa foto: VIVA.
Iulia Vântur
Cătălin Botezatu: ”Iulia Vântur a avut o rochie frumoasă”. Sursa foto: VIVA.

”Deși tema era culoare, iar ele nu au respectat acest aspect, Ana Radu și Iulia Albu au avut ținute spectaculoase. La fel și Iulia Vântur. Deși nu a respectat tema, a purtat o rochie foarte frumoasă”, a mai declarat Cătălin Botezatu, pentru FANATIK.

Botezatu, despre rochia cu sâni purtată de Ruby: ”Bate la ochi și nu se încadrează la un astfel de eveniment”

În opinia lui Cătălin Botezatu, cântăreața Ruby a purtat o ținută total neinspirată pentru un astfel de eveniment cu ștaif, după cum spune chiar celebrul designer. Și asta nu pentru că nu a respectat tema petrecerii!

ADVERTISEMENT
Ruby
Ruby și Mihai Petre cu soția. Botezatu: ”Ruby a purtat o ținută care nu se încadra pentru așa eveniment”. Sursa foto: VIVA.

Nici Ruby nu a respectat tema. Ea a purtat o rochie, o copie a unei case celebre în partea de jos, iar sus cu un imprimeu extrem de transparent, care bate la ochi și nu se încadrează la un astfel de eveniment.

Nu era nici la Met Gala, nici la altfel de eveniment, care de regulă se face în Ungaria. Dar cu toate acestea, pe Ruby o iubesc foarte tare în continuare”, susține Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT
George Burcea
George Burcea a optat pentru un outfit alcătuit dintr-un tricou deschis și un sacou albastru, cu pantaloni deschiși. ”Bărbații au fost un dezastru”, spune Bote. Sursa foto: VIVA

 

În schimb, despre  “Zâna” Andreea Marin, Cătălin Botezatu spune că a făcut o alegere corectă. Andreea Marin a venit însoțită la petrecere de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin
Andreea Marin cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Sursa foto: VIVA.

Bărbații, un dezastru vestimentar

Designerul a mai spus că bărbații au fost un adevărat dezastru din punct de vedere vestimentar, la petrecerea cunoscutei publicații.

”Cu o ținută roz pudrat de cucoană este Zâna Andreea Marin. A fost îmbrăcată foarte corect. Fără să sară în ochi, dar cu o ținută corectă.

La acest eveniment, bărbații au fost un dezastru, femeile marea lor majoritate au excelat, dar nu toate. Au fost și tot felul de printuri, dar urâțele, nu aveau ce să caute acolo.VIVA este un eveniment cu ștaif. 

Tavi Clonda
Tavi Clonda a venit cu fetițele lui. Cătălin Botezatu: ”Bărbații au fost un dezastru vestimentar”. Sursa foto: VIVA.
Cătălin Măruță
Cătălin Măruță a optat pentru un tricou și un pantalon de culoare deschisă. Botezatu susține că bărbații nu s-au îmbrăcat bine la petrecere. Sursa foto: VIVA.

Elena Gheorghe a respectat tema colorată și a avut culoare și în sandale, dar poate mai mult”, a mai declarat CătălinBotezatu, pentru FANATIK.

Elena Gheorghe cu sora ei, Ani. Bote: ”Elena poate mai mult”. Sursa foto: VIVA.

Botezatu, jurat la Bravo, ai stil

Cătălin Botezatu este singurul creator de modă care se ocupă personal de toate aspectele prezentărilor sale, începând de la design, scenariu, scenografie, regie, coloană sonoră, styling.

Reputatul designer și-a prezentat creațiile peste tot în lume, la evenimente importante de gen, iar ținutele sale au fost apreciate și purtate de nume mari de la noi sau de peste hotare. În ultimii ani, designerul a făcut parte din juriul unui cunoscut show de la postul Kanal D, Bravo, ai stil.

ADVERTISEMENT