Sport

Oficial: Cătălin Cîrjan a semnat pe un an cu Rapid! „Am venit ca să iau titlul!”

Cătălin Cîrjan este noul jucător al celor de la Rapid. Este cel de-al șaselea transfer oficializat de giuleșteni. Primele declarații ale mijlocașui de la Arsenal
23.06.2023 | 21:39
Oficial Catalin Cirjan a semnat pe un an cu Rapid Am venit ca sa iau titlul
Cătălin Cârjan e evaluat la doar 250.000 de euro. Sursă foto: Facebook @Rapid 1923
ADVERTISEMENT
23-06-2023
18:44

Cătălin Cârjan, prezentat oficial de Rapid

Rapid a anunțat transferul lui Cătălin Cârjan printr-un comunicat oficial postat pe site-ul oficial al clubului: „Bun venit, Cătălin! Rapid l-a împrumutat pe Cătălin Cîrjan, de la Arsenal Londra, pentru un sezon, cu opțiune de cumpărare”.


Jucătorul a oferit primele declarații ca jucător al „alb-vișiniiilor”: „A fost un transfer mult așteptat de mine. Dacă depindea de mine aș fi semnat din prima clipă, însă mă bucur că acum sunt aici. Primul lucru care m-a motivat să aleg să vin la Rapid a fost meciul pe care l-am jucat împotriva Rapidului din Cupa României, când aveam 14 ani.

M-am simțit fotbalist, atmosfera din tribune, fanii Rapidului au fost extraordinari. Am fost nerăbdător să vin să joc pe Giulești. Mă simt foarte bine. Sezonul trecut a fost unul foarte bun. Sunt pregătit 100% și sunt nerăbdător să arăt ce pot să fac pe teren.

Mă gândesc la titlu, cu siguranță. Am venit aici cu obiective foarte mari. Îmi doresc să ajut echipa cu tot ce pot, voi da totul pe teren și, la finalul sezonului, sper să aducem titlul”, a declarat mijlocașul „tunarilor”.

„Telenovela” Cătălin Cîrjan s-a încheiat. Tânărul fotbalist al lui Arsenal a semnat cu Rapid și va evolua sub formă de împrumut în lotul echipei antrenate de Adrian Mutu. Mijlocașul urmează să fie prezentat oficial vineri după-amiază. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate detaliile mutării la începutul lunii iunie.

Cătălin Cîrjan a semnat cu Rapid! Este al 6-lea fotbalist transferat de giuleșteni în această vară

Cătălin Cîrjan, tânărul fotbalist român care evoluează pentru echipa U23 a lui Arsenal, dar cu numeroase prezențe în anturajul formației lui Mikel Arteta, va evolua în sezonul următor în tricoul Rapidului, anunță digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani va juca în Giulești sub formă de împrumut pentru un sezon. În sezonul anterior, Cătălin Cîrjan a adunat 22 de meciuri pentru Arsenal U23, reușind să înscrie două goluri.

Cătălin Cîrjan este al 6-lea transfer pe care Rapid îl materializează în această vară după: Omar El-Sawy, Răzvan Oaidă, Iulian Cristea, Christopher Braun și Borja Valle. Mijlocașul de 20 de ani a adunat o prezență în naționala României U16.

ADVERTISEMENT

Rapid va suporta doar 20% din salariul lui Cătălin Cîrjan

Rapid a obținut în cele din urmă împrumutul lui Cătălin Cîrjan de la Arsenal pentru un sezon. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că vicecampioana din Premier League ar urma să suporte în continuare 80% din salariul mijlocașului, în timp ce Rapid va plăti restul de 20%.

Transferul lui Cătălin Cîrjan realizat de Rapid este cu atât mai reușit cu cât mijlocașul este eligibil pentru criteriul U-21. Nu doar că Adrian Mutu ar putea avea o soluție la dispoziție, ci una extrem de ofertantă.

ADVERTISEMENT

„Nu am o preferință, mi-aș dori să joc, aș vrea să joc în fiecare săptămână, să lupt pentru titlu, oriunde ar fi. Când aveam 15 ani am jucat pe vechiul Giulești și a fost o atmosferă extraordinară.

Am urmărit mereu meciurile celor de la Rapid și ce pot să spun, fanii sunt extraordinari, e un club de tradiție, unul dintre cele mai mari cluburi din România. O atmosferă extraordinară, te simți fotbalist când joci pe Giulești, ce pot să spun”, spunea Cătălin Cîrjan despre transferul la Rapid, potrivit sport.ro.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cîrjan a ajuns în tabăra celor de la Arsenal în urmă cu patru ani. În iulie 2019, mijlocașul a rămas liber de contract după despărțirea de Viitorul Domnești și a semnat cu echipa U18 a lui Arsenal, pentru care a marcat patru goluri și a oferit o pasă decisivă în 25 de partide. În iulie 2020, Cătălin Cîrjan a făcut pasul la Arsenal U23.

ADVERTISEMENT